Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μακεδονικός Έδεσσας - Ακρίτας Σωσάνδρας 1-1









Σε ένα ματς με δύο πολύ καλά στημένες άμυνες και μετρημένες φάσεις για τις δύο ομάδες ο Μακεδονικός Έδεσσας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ακρίτα Σωσάνδρας το Σάββατο στο Κλεισοχώρι.

Για ακόμα μια φορά ο Μακεδονικός ξεκίνησε με πάθος στον αγώνα και στο 16' από φανταστική κάθετη μπαλιά του Καλογιάννη ο Τζηκόπουλος έκανε το 1-0. Στο 24' τετ-ατέτ του Ρέτζια μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Καρατζίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση με σκοπό να ισοφαρίσουν αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα μέχρι το 62' όταν μετά από λάθος έξω από την περιοχή του Μακεδονικού ο Δεμερτζόγλου έδωσε έτοιμο γκολ στον Στούπη Χ., ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 1-1. Προς το τέλος του αγώνα ο Τζηκόπουλος δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι αφού δύο προσπάθειες που επιχείρησε από πλάγια θέση δεν βρήκαν στόχο. Ο Μακεδονικός κρατά άλλη μία καλή εμφάνιση, κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, άλλα ο τραυματισμός του Κετσιτζίδη στο γόνατο ενδέχεται να τον επηρεάσει στα επόμενα ματς.
Η διαιτησία των Καρυπίδη-Δεμερτζή Ν.-Γιάγκου ήταν καλή αλλά δημιούργησε άσκοπη ένταση στον αγώνα.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Μίντσης, Καραγιάννης, Κιουρτζίδης Ν. (82' Μπουζούρης), Κιουρτζίδης Β., Κετσιτζίδης (42' Γέργης, λ.τ.), Καλογιάννης, Πέτκος, Προμογιάννης Δ.(65' Παπαδόπουλος), Ρέτζιας, Τζηκόπουλος.
Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Καρατζίδης, Σαπουντζής Κ., Παρτσανάκης Π., Παρτσανάκης Α., Ευσταθίου (46' Δεμερτζόγλου), Σαπουντζής Σ., Δόσης, Καραγιαννίδης, Στούπης Π., Ρακιάρης (70' Ταραλίδης), Στούπης Χ. (81' Μήντσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)