Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μακεδονικός Έδεσσας-Εθνικός Αριδαίας 2-1









Την νίκη κατέκτησε ο Μακεδονικός Έδεσσας κόντρα στον Εθνικό Αριδαίας με 2-1 για την 3η αγωνιστική παρά την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Ο Μακεδονικός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά παρόλα αυτά ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αρχή του αγώνα. Μόλις στο 1' ο Τζηκόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ύστερα από βαθιά μπαλιά του Καραγιάννη. Στην συνέχεια έγινε παιχνίδι κέντρου και στο τέλος του Α' ημιχρόνου ο Τζηκόπουλος και πάλι έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού είχε προηγηθεί ατομική ενέργεια του Προμογιάννη Δ. και ασταθές διώξιμο από τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Εθνικού Αριδαίας πίεσαν για να σημειώσουν κάποιο γκολ αλλά ο Μακεδονικός κατάφερνε να απομακρύνει τους κινδύνους μέχρι το 70' όταν ο  φοβερός Μπελιτάσιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ. Προς το τέλος του αγώνα ο Μακεδονικός είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ κυρίως με τους Τζηκόπουλο, Παπαδόπουλο, Καλογιάννη και Ζαχαριάδη αλλά όλες σταμάτησαν στον εκπληκτικό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Νούση.
Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα των Κουκούλη-Μίλτση-Σιώνη Μ.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Ροδίντσης, Μίντσης, Καραγιάννης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γέργης, Προμογιάννης Δ. (58' Πέτκος), Παπαδόπουλος, Ρέτζιας (46' Ζαχαριάδης)(92' Προμογιάννης Ν.), Τζηκόπουλος.
Εθνικός Αριδαίας (Ματζάρης): Νούσης, Κορεκτσίδης, Κοντάκος, Καλκαβούρης, Κορικτσίδης (18' Μπελιτάσιος), Τουμανίδης, Αβραάμ, Τσολιαρίδης (46' Ελευθεριάδης), Κασσάς, Μιχαηλίδης, Χ"δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)