Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Την ήττα με σκορ 48-71 γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας από τον Φ.Ο. Αριδαίας






Την ήττα με σκορ 48-71 γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας από τον Φ.Ο. Αριδαίας στο τοπικό ντέρμπυ του νομού μας το περασμένο Σάββατο.


Η ομάδα της πόλης μας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την νίκη καθώς απέναντι της είχε μια πολύ καλή ομάδα με πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ο ΓΑΣ έχοντας «λειψανδρία» στις θέσεις των περιφερειακών παικτών, δεν μπόρεσε να οργανώσει σωστά το παιχνίδι του και δικαίως ηττήθηκε από ένα καλύτερο αντίπαλο. Ο κόουτς Σταυρόπουλος αναμένει την επιστροφή του Μακρίδη Τηλέμαχου σε πλήρη αγωνιστική δράση ( έπαιξε ελάχιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι), καθώς και την πλήρη ένταξη του Αχιλλέα Δαφνή σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά την επέμβαση στο γόνατο του. Σημαντική ήταν και η απουσία του Τότλη για επαγγελματικούς λόγους.

Στο παιχνίδι ο Φ.Ο.Α. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με ένα γρήγορο 0-7 στο πρώτο δίλεπτο του παιχνιδιού πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια ο ΓΑΣ προσπάθησε με τους Υφαντίδη και Δημητρόπουλο αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα, καθώς το δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της Αριδαίας να προηγείται με 9-21.

Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος καταφέρνοντας να παίξει καλή άμυνα, αλλά και να πετύχει πόντους κυρίως από την περιφέρεια, με πρωταγωνιστές τους Υφαντίδη Δημητρόπουλο και Δοδόπουλο. Μάλιστα με τρίποντο του Υφαντίδη οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο,  με την διαφορά υπέρ του ΦΟΑ στην μικρότερη τιμή της (30-31).

Στο 2ο ημίχρονο ο ΓΑΣ ξεκίνησε καλύτερα και μάλιστα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με 37-36 στο 2ο λεπτό της 3ης περιόδου. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που προηγήθηκε ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς μέχρι το τέλος της περιόδου, δέχτηκε ένα επί μέρους σκορ 3-15 με αποτέλεσμα η τρίτη περίοδος να τελειώσει με 40-51 υπέρ του ΦΟΑ.

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα (ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Δοδόπουλου με 4ο φάουλ) με αποτέλεσμα η ομάδα της Αριδαίας να φτάσει σε μία εύκολη νίκη με τελικό σκορ 48-71

 Καλή η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Μητώνα.

Δεκάλεπτα: 9-21, 30-31 (ημιχ.), 40-51, 48-71(τελικό)

ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος) : Μποζίνης 2, Βεκόπουλος 2, Υφαντίδης 13(2), Τσακώντσης 5, Γιάννης, Αργυρός 3(1), Δημητρόπουλος 13(1), Μακρίδης 3(1), Τσολάκης, Μπίκου, Δοδόπουλος 7(1)

Φ.Ο. Αριδαίας (Βάτσης): Κανονίδης, Αβραμμίδης 5(1), Σαμαρτζίδης, Τζάτζης 8(2), Τριανταφύλλου, Μπεγλόπουλος 7(1), Παπαβραάμ 8(1), Αθανασιάδη 4, Γκαλίτσιος, Μακρόπουλος 26(1), Στρέπκος 13(1), Αμπάρης

·         Το Σάββατο 7/11 ο ΓΑΣ Έδεσσας «ταξιδεύει» στη Αλεξάνδρεια, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)