Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σατανικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές στον Εξαπλάτανο




Πλαστογραφούσαν μέχρι και αποφάσεις στον πρώην Δήμο

Και με την επίσημη βούλα της δικαιοσύνης ,στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου έγιναν πλαστογραφίες , αλλά δεν τις έκαναν άνθρωποι. Προφανώς το σατανικό σχέδιο επεξεργάστηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Διότι ,ναι μεν το αδίκημα τελέστηκε, αλλά  δεν υπάρχουν δράστες, αφού κανείς δεν τιμωρήθηκε.
Η Τρίτη πράξη του κύκλου της πλαστογραφίας έκλεισε τη Παρασκευή στην Έδεσσα με την αθώωση του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου.
Η υπόθεση ξεκίνησε με καταγγελίες της τότε αντιπολίτευσης , που αφορούσαν την διαγραφή χρεών δημοτών . Αρχικά στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε παρουσιαστεί κατάσταση με τα ονόματα των προς διαγραφή δημοτών . Αργότερα , όμως στην καθαρογραφή της απόφασης προστέθηκαν και άλλα ονόματα με αρκετά μεγάλα ποσά .
Μετά τις ανακρίσεις η εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη για πλαστογραφία στην  τότε ιδιαιτέρα του τότε Δημάρχου Στ. Τουφεγγόπουλου ως φυσική αυτουργό και κατά της πρακτικογράφου για ηθική αυτουργία.
Στη δίκη που έγινε στην Αριδαία , αθωώθηκε η ιδιαιτέρα το Στ. Τουφεγγόπουλου  και καταδικάστηκε η πρακτικογράφος. Παράλληλα ο Εισαγγελέας παρήγγειλε νέα διαδικασία προκειμένου να διερευνηθεί  η συμμετοχή του Στ. Τουφεγγόπουλου , που είχε καταθέσει ως μάρτυρας,  ως ηθικού αυτουργού. Μετά την περαίωση των διαδικασιών  αργότερα του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία και φυσικά η δίκη του διαχωρίστηκε. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δικαστήριο στην Αριδαία σύμβουλοι του συνδυασμού του Σταύρου Τουφεγγόπουλου είχαν καταθέσει ότι η μετέπειτα πρόσθεση των ονομάτων είχε γίνει με ςντολή του Δημάρχου προς την πρακτικογράφο
Η πρακτικογράφος μετά την έφεση που άσκησε ,δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό στην Έδεσσα , έχοντας ως συνήγορο υπεράσπισης τον  Αλέξη Κούγια και αθωώθηκε.
Την Παρασκευή δικάστηκε με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας ο Στ. Τουφεγγόπουλος , ο οποίος αθωώθηκε.
Έτσι το αδίκημα θα παραμείνει στα χρονικά  …ως «ορφανό»

2 σχόλια:

  1. Τα γουρονια δεν καταλαβαινουν απο φτυσιμο. Οπως η Μπε και ο Τουφ διοτι το χρημα Θεο δεν εχει. Και αυτοι εφαγαν πολυ χρημα. Και εμεις οι μαλθακοι πληρωνουμε τους δηθεν. Για νοημονες και μη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας φταίει που αθωονονται..ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ λέγεται!!! Αλλά τα πταίσματα τελειώσανε έρχονται τα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ..Πλεον δε χαίρονται τα λεφτά που κλεψανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)