Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Νίκη του Αλμωπού στο ντέρμπι με Αναγέννηση Γιαννιτσών



Με μεγάλο νικητή  τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Αλμωπού Αριδαίας και της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 1-0.




το παιχνίδι που παρακολούθησαν λιγότεροι από 200 οπαδοί των 2 ομάδων, ήταν ένα ντέρμπι με την εξέλιξη του και στο σκορ. Σφιχτό παιχνίδι χωρίς πολλά , πολλά.

Το τελικό 1-0 έδωσε τους 3 πόντους στον Αλμωπό που διατήρησε το αήττητο στην Α´1 ή καλύτερα το απόλυτο στην φετινή Α´1 χωρίς όμως το θέαμα που παρουσίασε ικανοποίησε του φιλάθλους.

Η Αναγέννηση το πάλεψε αρκετά άλλα δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που ήθελε, σε ένα παιχνίδι με μετρημένες φάσεις, ίσως χωρίς μεγάλη ευκαιρία μπροστά στα 2 καρέ, με ένα γκολ από το πουθενά.

Κάνοντας  κριτική  του αγώνα  ο πιο αισιόδοξος θα έλεγε ότι το θέαμα ήταν μετριότητο, ουσιαστικά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους κακό παιχνίδι ήταν  με τυχερότερο τον Αλμωπό που κέρδισε με 2 ομάδες να θέλουν δουλειά ακόμα στο τομέα θέαμα.
 
Φάσεις και γκολ :

Στο 6´ μακρινό σουτ του   Ζαρογιάννη   απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαββουλίδης .

στο 31´ κεφαλιάτου Μιτιτενίδη μετά από μακρινή  σέντρα και κεφαλιά  πάσα αμυντικού και από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν τελικό σκορ.

στο 41´ θα βρεθεί μέσα στην περιοχή  ο Σαββουλίδης θα σουτάρει όμως τον πρόλαβε ο αμυντικός που έδιωξε σε κόντρα κόρνερ.

Στο 71´ μακρινό σουτ του Ελευθεριάδη απέκρουσε με την βοήθεια του δοκαριού ο Σαββουλίδης

Χωρίς προβλήματα πολύ καλή η διαιτησία των Σιδηρόπουλου Μισκο, Βαμβακά

Αλμωπός (Τυριακίδης):Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Κουτρουμπαλος, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καμπάνης, Μητιτενίδης(60´ Τσιμτσιρίδης),Ελευθεριάδης, Καραδήμος(55´ Μαρκοπουλος), Ταουσάνης(75´Τσόλκας), Παπαδόπουλος

Αναγέννηση Γιαννιτσών(Μητσάκης):Σαββουλίδης, Μπίνας, Κοκκινίδης(82´ Λαζαρίδης), Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Χαραβιτίδης(46´ Βεζυριανόπουλος), Ζαφειριού(71´ Κυζερίδης),Σίμος, Οτουντσι, Κάρτσιος, Σαββουλίδης

Γιώργος Χατζηχρήστος-www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)