Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

« Βούδ»,Φίλη





Κατά την  επιστημονική μου θεωρία  σύντροφε Υπουργέ Φίλη
είσαι  ένα  « βούδ» δηλαδή στην επιστημονική  μας ποντιακή διάλεκτο είσαι ένα ΒΟΔΙ  150 κιλών ,Προσωπική μου άποψη. Πασχαλίδης Γιάννης  Κωνσταντία .

5 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΩΣ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ, ΤΩΡΑ Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΙ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (1998) ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Κ. ΑΤΑΤΟΥΡΚ(ΝΤΟΛΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ). ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ; ΦΥΣΙΚΑ ΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ -ΓΙΑΝΝΗΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσείς ρε ξαδέρφια Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει? Έτσι και η γενοκτονία είναι γεγονός μόνο αναμεταξύ σας και κανένας δεν την πιστεύει? Ούτε καν εσείς οι ίδιοι? Η γενοκτονία μετά από περισσότερα από 70 χρόνια μονομερώς αναγνωρίστηκε ως γενοκτονία, όμως ήταν? Γιατί δεν έχει τεκμηριωθεί ώστε ο κάθε σαπιοκοιλιάς να κάθεται στα λίπη του? γιατί είναι μόνο ένα εσωτερικό πανηγυράκι και τίποτα άλλο? Αν θες απάντησε με στοιχεία όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο φίλε πέστα έξω από τα δόντια. Ανάθεμα με αν ειπώθηκε κάτι σχετικό για την γενοκτονία μας στο προσφάτως διεξαχθέν παγκόσμιο συνέδριο ποντιακής νεολαίας. Μακάρι να ειπώθηκε κι ας έχω άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Διεθνής Σύνδεσμος Μελετητών Γενοκτονιών (IAGS), ένας διεθνής επιστημονικός θεσμός που εξειδικεύεται στη μελέτη του εγκλήματος της Γενοκτονίας, αναφέρει σε Ψήφισμά του το 2007: «Είναι η πεποίθηση του IAGS ότι η οθωμανική εκστρατεία εναντίον των χριστιανικών μειονοτήτων της αυτοκρατορίας μεταξύ 1914 και 1923 αποτέλεσε μια γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων, Ασσυρίων, Ποντίων και Ελλήνων της Ανατολής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 7 Νοεμβρίου 2015 - 8:50 μ.μ. Να σε απαντήσω και να σε αποδείξω αν ήταν γενοκτονία ή όχι , αν βάλεις το όνομά σου κάτω από την ανάρτηση σου ή ρώτα τον διπλανό σου, ανιστόρητε, διάβασε την ιστορία των ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)