Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ανιστόρητες και επικίνδυνες οι θέσεις Φίλη



ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Σε μία περίοδο που οι συμπολίτες μας δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, αυτό που μας κρατά ενωμένους είναι η ιστορία μας και ο πολιτισμός μας. Δυστυχώς, αυτό δεν το σεβάστηκε ο Υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης, ο οποίος προκάλεσε το κοινό αίσθημα με τις ανιστόρητες δηλώσεις του που αφορούσαν στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Την ίδια στιγμή, επιχειρείται η εξαίρεση κάθε γεγονότος που αφορά στην Ιστορία των Ποντίων από τα σχολικά βιβλία και ιδιαίτερα το κομμάτι που αφορά στον Παρευξείνιο Ελληνισμό.
Ως Έλληνες οφείλουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι και ανεπηρέαστοι από τέτοιου είδους απόψεις, οι οποίες εκτός από ανιστόρητες είναι και επικίνδυνες, τη στιγμή που η ιστορία έχει καταγράψει την Γενοκτονία 353.000 ψυχών, θύματα του Κεμαλισμού.
Οι σελίδες της ιστορίας μας, που έχουν γραφτεί με αίμα, ούτε διαγράφονται, ούτε παραφράζονται.
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

2 σχόλια:

  1. ΜΠΙΝΟ ΜΗ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΙΝΟΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)