Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Κυρίαρχος ο Α.Σ Πρόμαχοι






Νίκησε με 3-1 και τον Εθνικό Γιαννιτσών


Ο ΑΣ Πρόμαχοι  αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γιαννιτσών είχε ε καθολική υπεροχή Αποδίδοντας ποιοτικό και με ουσία ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πήρε δίκαια τη νίκη.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Γιαννιτσών  μπήκε φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας αμυντικά και προσπαθούσε ανορθόδοξα να αντεπιτεθεί. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του πήραν πρωτοβουλίες ,είχαν ένα εικοσάλεπτο που εμφανίστηκαν απειλητικοί, αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Η διακύμανση του σκορ:

1-0 στο 17' με τον Ν. Νάνο, όταν ο Γ. Νάνος τον τροφοδότησε μετά από ατομική επέλαση από τη δεξιά πλευρά.
2-0 στο 22' με σουτ του Ν. Νάνου στο αριστερό Γάμα της εστίας του Αναστασιάδη.
3-0 στο 36' όταν ο Ν. Νάνος έκλεψε την μπάλα από λάθος της άμυνας του Εθνικού και πλάσαρε υποδειγματικά.
3-1 στο 66' με χτύπημα πέναλτι του Κηλίκη. Πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η μπάλα βρήκε στη πλάτη του αμυντικού Σαμσούρη κι όχι στο χέρι του.

Η διαιτησία του κυρίου Τρυψιάνη ήταν σχετικά καλή, ενώ σε κάποιες φάσεις προκάλεσε διαμαρτυρίες εκατέρωθεν εξαιτίας κάποιων λανθασμένων υποδείξεων.
 Πολύ καλοί οι βοηθοί του Ι. Σίπκας και Κεσίσογλου, χωρίς σοβαρά λάθη.

Συνθέσεις:
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Ξυλουργίδης, Ιλ. Μούγιος, Σατζάκης(Προίκος), Δ. Σέλκος(Ιωάννου), Σαμσούρης, Άτζος, Γ. Σέλκος, Τρίψης(Τανούρης), Ν. Νάνος, Παπαδόπουλος, Γ. Νάνος.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Βασίλης Σαμαράς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Αναστασιάδης, Βασιλειάδης, Γρηγοριάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γκογκολούδης, Μαραντίδης, Πετρίδης, Ζαμίδης, Τοπαλίδης, Κιλίκης.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης.

Με πληροφορίες και από ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)