Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων δωματίων Λουτρακίου στην ΡΗΙLΟΧΕΝΙΑ



Από αριστερά: Χ. Δήμτσης, Χ. Νίτσης , Δ. Μπίνος Ι.Ουζούνης




Για πρώτη φορά Ξενοδόχοι  και ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων δωματίων Λουτρακίου  συμμετέχουν  στην Διεθνή  ΄Εκθεση  Τουρισμού PHILOXENIA στην Θεσσαλονίκη με δικό τους περίπτερο.
Στο περίπτερο υπάρχει έντυπο πληροφοριακό υλικό  για τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής. Το περίπτερο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Χρήστο Δήμτση. Ο Δ. Μπίνος μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 ,τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία, την οποία χαρακτήρισε ως την αρχή μιας αμοιβαίας συνεργασίας στον τομέα της επικοινωνιακής πολιτικής και προβολής. Αναφερόμενος στη συμμετοχή της Επιχείρησης , τόνισε ότι πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια με τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.
Αναφερόμενος στην συνάντηση με την υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο περίπτερο του Συνδέσμου ΄,είπε ότι ήταν συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που είχαν στην Αθήνα. Την προσκάλεσε δε για μια ακόμα φορά να επισκεφθεί τα Λουτρά

 τις ημέρες των Χριστουγέννων , για να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για την περιοχή. 






Δημήτρης Μπίνος, Σάνια Πέγιου, Μένια Μπουρνάζη και Χρήστος Δήμτσης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)