Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Στη PHILOXENIA 2015 τα Λουτρά Πόζαρ





Στο περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στην PHILOXENIA 2015, συμμετέχει η  Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ.

Τη Πέμπτη στο περίπτερο συναντήθηκαν εκ νέου , μετά την πρόσφατη συνάντηση στην Αθήνα , ο Πρόεδρος της Επιχείρησης και Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Δήμτσης με την Αναπληρώτρια Υπουργό για θέματα Τουρισμού Έλενα Κουντουρά


Η παρουσία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στην PHILOXENIA 2015,που πραγματοποιείται από  12 - 15 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, είναι ιδιαίτερα δυναμική. Στο περίπτερο του Συνδέσμου εκπροσωπούνται  23 Δήμοι , 28 Ιαματικές Πηγές και πάνω από 50 Δημοτικές και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών, οι οποίες σε ειδικά desks θα μπορούν να επικοινωνήσουν το προωθητικό υλικό τους, φυλλάδια, αφίσες, dvd, videos, τουριστικά πακέτα.
Ακόμη έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με hosted buyers αλλά και κληρώσεις στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι επισκέπτες της PHILOXENIA 2015 με δώρα διήμερα στις Ιαματικές Πηγές που θα περιλαμβάνουν υπηρεσίες υδροθεραπείας και διαμονή σε ξενοδοχεία.
Την  Παρασκευή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στις 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, ( Β. Γεωργίου Α΄ 1). Στη συνεδρίαση θα παρουσιαστούν τα νέα μέλη του Συνδέσμου και το πρόγραμμα marketing για τον επόμενο χρόνο, ενώ θα παρευρεθεί η Αναπληρώτρια Υπουργός για θέματα Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και θα συζητηθούν θέματα που άπτονται των Ιαματικών Πηγών.
Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας γνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Τουρισμός Υγείας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και κατ’ επέκταση στην οικονομία της χώρας καλεί τους επισκέπτες της PHILOXENIA 2015 στο stand 20, περίπτερο 13 προκειμένου να ενημερωθούν τόσο για τις υπηρεσίες που παρέχουν οι Επιχειρήσεις Εκμετάλλευσης Ιαματικών Φυσικών Πόρων, όσο και για την ποιότητα των των Ελληνικών Ιαματικών Φυσικών Πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)