Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Κατήργησαν» και τον πρόεδρο των «Αλησμόνητων πατρίδων»




«ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ « ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;



Μάλλον δικαιώνεται πολύ γρήγορα η Πασχαλία Μίγδη ,η οποία παραιτήθηκε από το Διοκητικό Συμβούλιο  της   Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας  «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ». Μέσα σε ελάχιστο χρόνο ,μετά τη δημοσιοποίηση της παραίτησής της από το Δ.Σ. της Λαογραφικής Εταιρίας ,δημοσιεύτηκε απάντηση από μέλος και όχι από το Διοικητικό Συμβούλιο ή τον Πρόεδρο. Γεγονός που σημαίνει ότι  δεν υπάρχει κανένας σεβασμός ούτε και υπολογίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο.
Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα δίνεται η εντύπωση και μάλιστα με αλαζονικό και υπεροπτικό ύφος στη πράξη , ποιοι πραγματικά νομίζουν ότι διοικούν και (δια) χειρίζονται τις τύχες του Συλλόγου.

Η μεμονωμένη απάντηση η οποία δεν ξέρουμε αν απηχεί τις απόψεις και των άλλων μελών  αναφέρει τα εξής :
 «Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει»
Απάντηση σε δημοσίευμα

Διαβάζω σε τίτλο τοπικής εφημερίδας ότι η κ. Πασχαλία Μίγδη, μέχρι πρότινος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Και επειδή τέτοιου είδους τίτλοι αποσκοπούν μόνο στην δημιουργία εντυπώσεων, φυσικά και αυτό δεν ισχύει.

Το ότι η κ. Πασχαλία Μίγδη, την οποία εκτιμώ και σέβομαι για την πολύχρονη προσφορά της στα κοινά του Συλλόγου, διαφωνούσε με τις απόψεις της πλειοψηφίας, είναι κάτι απολύτως σεβαστό. Όμως σε παραίτηση δεν εξαναγκάζεται κανείς στο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο έχω την τιμή και την χαρά να συμμετέχω.

Της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει και την καλώ να σταθεί στο πλευρό μας στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει!

3 σχόλια:

  1. τι έγινε ρε παιδιά, μόνο οι ποντιοι εχουν αλησμόνητες πατρίδες? αλλωστε μόνο αυτοί γενοκτονήθηκαν (οπως ισχυριζονται!) Ενα ειναι βέβαιο οι μικρασιάτες είναι ψυχούλες, οι άλλοι πάνε να τους καπελώσουν σε όλα και γιαυτό η Π.Μ. τους μούντζωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε 9:09' εισαι εκτος τοπου χρονου εκτος του συμπλεγματος των πλανητων οπου υπάγεται και η γη.

      υ.γ.η αληθεια ειναι ότι ηθελα να σε βρισω αλλα τελικα δεν θα σου κανω την χαρη.
      υ.γ.2:σηκω απο τον καναπε και τη μιζερια σου και κατεβα στο δρομο να διεκδηκησεις.

      Διαγραφή
  2. αγαπητε φιλε των 9΄09μμ. πριν εκφρασθεις με τοση ευκολια για την γενοκτονια ,την οποαδηποτε, αφιερωσε λιγο απο τον πολυτιμο χρονο σου και δες πως οριζει η UNESCO την γενοκτονια.Αν ,διαβασεις και λιγη ιστορια αυτην των γενοκτονημενων ,θα δεις, θα διακριβωσεις, αν εισαι καλοπροαιρετος,οτι ολα τα απαιτουμενα πληρουνται για να ισχυριζονται οΙ ποντιοιΟΧΙ οτι γενοκτονηθηκαν (οπως επελεξες την διατυπωση ),αλλα ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    κΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥς ISTORIA ,αφυσικο ειναι ειναι να περιμενουν οι αλλοι την δικη τους ιστορια η γενοκτονια αντι για τους ιδιους που τους αφορα ,να την αναλαβουν οι ποντιοι.αρα οι ποντιοι δεν ισχυριζονται οτι μονο αυτοι γνωρισαν την γενοκτονια.ας παρουν το παραδειγμα τους και οι υπολοιποι και ας κανουν οτι απαιτειται για να προωθησουν και αυτοι το δικο τους θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)