Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος θα λογοδοτήσει επιτέλους για το μπάχαλο με τα φανάρια στον δρόμο Αριδαίας –Αψάλου



ΝΕΚΡΟΣ  ΑΨΑΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ



Η αδιαφορία των αρμόδιων αρχών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εδώ και πολύ καιρό όλα τα τοπικά ΜΜΕ έχουν επισημάνει τους κινδύνους  που εγκυμονούν είτε από την κακή λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών είτε από την πλήρη μη λειτουργία τους όπως συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό.
Το Σάββατο στη διασταύρωση Αψάλου -;E  Γιώργος Τοσουνίδης , γνωστός ως Τομπούλης 59 χρονών , ο οποίος λίγο αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Οι πάντες γνωρίζουν ότι τα φανάρια δεν λειτουργούν .Δεν μπήκε κανένας στον κόπο ούτε καν να δει τι γίνεται.
δεσσας έγινε τροχαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο
Η Αστυνομία και αυτή γνωρίζει την κατάσταση . Φυσικά δεν είναι αρμόδια να τη διορθώνει . Όμως το Σάββατο ήταν δεύτερη μέρα Χριστουγέννων . Η κίνηση στη περιοχή , λόγω των  Λουτρών Πόζαρ ιδιαίτερα αυξημένη.
Που ήταν η μέριμνα κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά  να υπάρχει η παρουσία της αστυνομίας  να διευκολύνει και να  ρυθμίζει την κατάσταση σε τέτοια επικίνδυνα σημεία;
Γνωρίζουμε βέβαια ότι στο Νομό Πέλλας χρόνια τώρα η κυρίαρχη μέριμνα και φροντίδα είναι η βεβαίωση παραβάσεων με τρόπο που δεν συνάδει με καμία λογική . Δυστυχώς κ. Αστυνομικέ Διευθυντά ακολουθείτε και εσείς την ίδια  εισπρακτική πεπατημένη σχεδόν όλων των προκατόχων σας. .
Φυσικά δεν είστε υπεύθυνος για ότι στραβό συνέβαινε και συμβαίνει . Δεν θα έπρεπε όμως να υπάρχει και η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ αστυνόμευση  για να προστατεύεται ότι πολυτιμότερο , όπως η ανθρώπινη ζωή ;.

Όταν όμως ο τοπικός τύπος επισημαίνει τα στραβά και τα ανάποδα , σας πιάνει όλους ένας περίεργος «οίστρος». Να αυξάνεται τα ληστρικά  εισπρακτικά μέτρα με την βεβαίωση παραβάσεων . Αντί να λαμβάνονται μέτρα για τα αυτονόητα.  Ο καθένας βέβαια κρίνεται . Δυστυχώς όμως ο θάνατος δεν διορθώνεται με τίποτα.
Οι υπόλοιποι και ίσως πιο ουσιαστικοί αρμόδιοι θα πράξουν επιτέλους το καθήκον τους και τις υποχρεώσεις τους;
Δεν είναι δα και τόσο μεγάλο το κόστος  για να λειτουργήσουν τα αυτονόητα.
Τουλάχιστον κάποιοα στιγμή ας δείξουν λίγη ευαισθησία και ευσυνειδησία.


5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΚΑΘΕΡΕΣΗ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ,ΠΟΙΝΗΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ,ΕΠΗΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ?ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑ?ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ 1:33 ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασχαλίδης Γιάννης27 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:34 μ.μ.

    Απλά πράματα κύριοι ?.......……της Νομαρχίας κάντε την ανάθεση της συντήρησης των κόμβων σε εργολάβο και μην τον πληρώνετε, όπως κάνατε και την προηγούμενη διετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ANTIΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ θ Ε Ο Δ Ω Ρ Ι Δ Η Σ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
    ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ
    ΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ !!!!!!!!
    ΣΕ ΣΧΟΛΑΝΕ !!!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)