Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 49-42
Την ήττα γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας από την ομάδα της Αλεξάνδρειας με σκορ 49-42 το περασμένο Σάββατο.

Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν το laptop και τα 10 tamplets των καρτών διαρκείας του ΓΑΣ Έδεσσας.
Έγινε η κλήρωση του λαϊκού λαχείου της 10ης Νοεμβρίου 2015 από την οποία προέκυψαν οι αριθμοί που κερδίζουν το laptop και τα 10 tamplets των καρτών διαρκείας του ΓΑΣ Έδεσσας

Δίκαιη πρόκριση του Αλμωπού στο κύπελλοΚαλύτερος ο Αλμωπός νίκησε στη παράταση το Άσπρο και πέρασε στην φάση των «8» του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

ΟΙ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
Έκθεση Ιδρύματος Ανταλλαγέντων Λωζάννης

Συλλήψεις για κλοπή στα Γιαννιτσά               Συνελήφθη χθες (10-11-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 44χρονος ημεδαπός για κλοπή.

100 κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Αλμωπίας
 


Στην προμήθεια 100 κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, προκειμένου να διανεμηθούν  στους οικισμούς και στην Αριδαία.

Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 
Στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 12 – 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις εκλογές στην Νέα Δημοκρατία Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων κυπέλλου


 

Στα παιχνίδια του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

(3)