Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Εξαπλάτανος-Αλμωπός 0-2




Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Αλμωπός νίκησε στον Εξαπλάτανο την τοπική Δόξα , που έπαιξε με πολλές ελλείψεις , ενώ είχε και τραυματισμούς στο παιχνίδι.



Η νίκη του Αλμωπού ήταν δίκαιη , αλλά δεν ικανοποίησε τους 250 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο . Η εμφάνισή του ήταν κατώτερη της προσμονής των φιλάθλων .
Οι γηπεδούχοι παρά τις ελλείψεις έπαιξαν στα ίσια τον αντίπαλό τους , αλλά τίποτα παραπάνω.
Στο 5΄ο Μποζίνης έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αλμωπού θέλησε να τα κάνει όλα μόνος. Πάτησε την μπάλα και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι. Στη θέση του πέρασε ο Δερεντζόγλου.
ΣΤΟ 8΄ σουτ του  Ταουσιάνη περνά λίγο άουτ. Στο 12΄ο τερματοφύλακας της Δόξας  Δημτριάδης που ήταν ο κορυφαίος , αποκρούει σωτήρια σουτ του Γ,Ελευθεριάδη .
Στο 21΄ο Ταουσιάνης εκτελεί φάουλ , η μπάλα όμως φεύγευ ελάχιστα από το παραθυράκι της εστίας της Δόξας.
Στο 25 σουτ του Λευτέρη Θωμά από μακριά αναγκάζει τον Καραγιαννίδη με υπερένταση να αποκρούσει σε κόρνερ. Στο 40΄και 42΄ο Δημητριάδης κάνει ακόμα δυο πολύ καλές αποκρούσεις και κρατέι το μηδέν στην εστία του.
Στο 52΄ο Ταουσιάνης χάνει μοναδική ευκαιρία , αφού το πλασέ του φεύγει άουτ.
Στο 53΄ο Καραγιάννης εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Εξαπλατάνου  και κάνει  το  0-1.
Στο 60΄από μακριά ο Καραγιάννης επιχειρεί να κρεμάσει το Δημητριάδη , ο οποίος όμως με υπερένταση αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 68΄ο Παπαδόπουλος σημαδεύει το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 83΄γίνεται το 0-2 με τον Καραδήμο
Στο 85΄ο Λαμπρίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 1-2








Διαιτησία   Ατζαμιδάκης ( Σίπκας-Κουπαράνη ) πολύ καλή  





ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ :Δημητριάδης, Κουντουράς , Γιώργος Θωμάς, Λευτέρης Θωμάς , Ουζούνης , Ιωαννίδης (46΄Καραγλάνης), Β. Τσόρμπας, Λεμονάκης, Μποζίνης (5΄Δεμερτζόγλου), Χρυσίδης (65΄Λαμπρίδης), Κοντακτσής



ΑΛΜΩΠΟΣ :Καραγιαννίδης,Θ. Ελευθεριάδης, Μουρατίδης, Μπογδάνης, Κουτρούμπαλος, Γ. Ελευθεριάδης, Ζαρογιάννης, Τσιμτσιρίδης (46΄Παπαδόπουλος) Καραδήμος Ταουσιάνης(70΄Μαρκόπουλος), Καραγιάννης (85΄Μίντσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)