Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Οριστικά τέλος η Α1 κατηγορία για φέτος για την Δόξα Ριζού



 




ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟ




Αποκλείεται από τα υπόλοιπα [παιχνίδια του πρωταθλήματος η Δόξα Ριζού , επειδή δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια. Έτσι γίνεται η δεύτερη ομάδα της Α1 που αποχαιρετά τα όπλα της κατηγορίας , μετά τον Ολυμπιακό Γαλατάδων που δεν ξεκίνησε καθόλου. Στο μεταξύ σε απολογία καλείται ο Νέος Αετός Σκύδρας για όσα υποστήριξε δημόσια περί παράγκας στην ΕΠΣ Πέλλας και την δαιτησία.
Χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα των Προμάχων  για το παιχνίδι με το Μάνδαλο,ενώ δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση για τυχόν τιμωρία του διαιτητή του συγκεκριμένου Αγώνα.
Χρηματικό πρόστιμο και στην ομάδα του Π. Μυλοτόπου για το παιχνίδι με το Δροσερό. Αναλυτικά

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το σωματείο ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, γιατί ανήρτησε στα ΜΜΕ δυσφημιστικού χαρακτήρα επιστολή που στρέφεται κατά της Διοργανώτριας και των Οργάνων της.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο προπονητής του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ κ. ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ Ι, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 6-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ.     
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας (14η αγωνιστική),  μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί,  ενώ αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016/17,  επειδή το σωματείο ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ παραιτήθηκε εγγράφως από τον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΟ ποδοσφαιρικής περιόδου 2015/16.
-Αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας το σωματείο ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ, επειδή το παραπάνω σωματείο δεν προσήλθε να αγωνιστεί σε τρείς (3) συνολικά αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015/15, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
-Επιβάλει στο σωματείο Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ, χρηματική ποινή εκατό ευρώ (100 Ε ), για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 19-12-2015, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ.
-Επιβάλει στο σωματείο ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, χρηματική ποινή εκατό ευρώ (100 Ε ), για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 20-12-2015, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ.

Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 18-1-2016. 

1 σχόλιο:

  1. τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε. Τι πρωτάθλημα είναι αυτό με 2 αποχωρήσεις και μάλιστα από την αρχή. Οι της ΕΠΣ πρέπει να προβλέψουν ότι όποιος αποχωρεί να αντικαθίσταται από τον επόμενο ακόμα και αν έχει δώσει και 3 και 4 αγώνες, αυτοί να επαναλαμβάνονται από τον επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)