Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Και ο «Άγιος» θέλει φοβέρα



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





Μετά την έντονη διαμαρτυρία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας Νίκου Μίντση,στον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωτοβάθμιος εκπαίδευσης κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για την εξαίρεση του δημοτικού σχολείου Σωσάνδρας από την κατανομή των σχετικών κονδυλίων, ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος επισκέφθηκε τη Σωσάνδρα.
Μαζί με τον Πρόεδρο της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σωσάνδρας συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του χωριού Νίκο Μήντση .
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Νηπιαγωγείο από την υγρασία και για το οποίο όπως είπε ο Δήμαρχος θα αναζητηθεί άμεσα η καλύτερη δυνατή λύση.
Την ίδια στιγμή, διαπίστωσε από κοντά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο Δημοτικό Σχολείο και αφορούν στην συντήρηση και μικροεπισκευή της στέγης, στις επεμβάσεις στον αύλειο χώρο, καθώς επίσης και στην προμήθεια υλικών για την καλωδίωση του δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Μετά την ένταση στο δημοτικό συμβούλιο και την επιτόπια επίσκεψη,σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρουν ότι υπάρχει μία εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά με στόχο την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων ζητημάτων που αφορούν στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας.
 

2 σχόλια:

  1. πολυ aridaianews διαβαζεις.αλλα ετσι ειναι οσα δεν φτανει η αλεπουυυυ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)