Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Στο πόδι οι αγρότες




     Με την συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία (Πέλλα,

Ημαθία, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά,  Φλώρινα) ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Πρωτοβουλίας  Αγροτών  στην αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ενημερώθηκαν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του ασφαλιστικού, και  την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον  Υφυπουργό κ. Μπόλαρη.  Στην συνέχεια αποφασίστηκε ο τρόπος αντίδρασης στην επερχόμενη  λαίλαπα μέτρων και  διάλυσης του Αγροτικού τομέα.
Την  επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν  γενικές συνελεύσεις  των συλλόγων στους κατά τόπους  Δήμους  ώστε να οργανωθούν  από κοινού κινητοποιήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα.  Επίσης συζητήθηκε  ο ρόλος  των Βουλευτών  της επαρχίας  οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την ψήφο τους οδηγούν τους αγρότες στον αφανισμό. Η θέση μας  περί ανεπιθύμητων (όσοι ψηφίσουν)  στους νομούς μας ισχύει στο ακέραιο!
Οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα θα αντιδράσουμε συντονισμένα  ώστε να παρθούν πίσω τα μέτρα που προωθεί  η Κυβέρνηση. Δεν  θα επιτρέψουμε σε κανέναν  να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες -πιόνια.
Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές, σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ…….αργά!

Το Δ.Σ. του Αγροτικού  Συλλόγου Αλμωπίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)