Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πρώτος στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑριδαίας




 Ο ΦΟ Αριδαίας πέρασε νικηφόρα και από το κλειστό της Σκύδρας επικρατώντας του τοπικού Σκυδραϊκού με 52-68 για την 14η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.


Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση που παρ'ότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Στρέπκο και Αμπάρη κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα χωρίς να πιάσουν μεγάλα στάνταρ στην απόδοση τους.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους όμως να αντιδρούν και παρ'ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου (16-13), ανέβασαν την απόδοση τους τόσο στην επίθεση με τους Τοπαλίδη και Αθανασιάδη να σκοράρουν με όλους τους τρόπους, όσο και στην άμυνα περιορίζοντας τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων Σημαιοφορίδη. Έτσι το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΦΟΑ μπροστά στο σκορ                                                                                                                                              
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τη βοήθεια του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό της Σκύδρας προσπάθησαν να αντιδράσουν και να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης, όμως οι παίκτες του ΦΟΑ παρέμειναν ψύχραιμοι ως το τέλος και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι νικηφόρα με τελικό σκορ 52-68.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Αρβανίτη Γ. και Μητώνα Γ.
.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(16-13), 2ο(25-33), 3ο(43-54), 4ο(52-68)
ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Τσανακτσίδης 11(1), Φράγκος, Σημαιοφορίδης 20(2), Δημπάρης, Μαλλιάρης 8(1), Καπετανόπουλος 6, Ντουλαβέρης 3, Λυκόπουλος, Μουμτζίδης 4(1).
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Αβραμίδης 3(1), Σαμαρτζίδης 2, Τοπαλίδης 18, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 11, Παπαβραάμ 8(2), Αθανασιάδης 15(1), Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 11(1), Κανονίδης Γ., Τζάτσης.

Την επόμενη αγωνιστική (30/1) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας τον ΓΑΣ Έδεσσας, ενώ ο Σκυδραϊκός αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)