Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στα ΄ «μαχαίρια» στη Σκύδρα για την επίσκεψη Ι. Σαχινίδη στο Δημαρχείο



Την αντίδραση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκύδρας προκάλεσε η επίσκεψη του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σαχινίδη στο Δημαρχείο. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:



Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Σκύδρας για τη συνάντηση της Δημάρχου με βουλευτή της Χρυσής Αυγής
1. Την περίοδο διεξαγωγής της δίκης των μελών και της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, που κατηγορούνται για τα κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ, Αιγυπτίων ψαράδων κ.ά, επέλεξε η Δήμαρχος Σκύδρας, για να «υποδεχθεί» (σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου) και να ενημερώσει τον βουλευτή Πέλλας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, στο Δημαρχείο.
2. Η ενέργεια αυτή της Δημάρχου αποτελεί πρόκληση, όχι μόνο για τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων της Χρυσής Αυγής, αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που έχει χύσει ποταμούς αίματος στον αγώνα κατά του ναζισμού και του φασισμού. Αποδεικνύει δε, για ακόμα μια φορά, ότι οι διαχειριστές και εκπρόσωποι του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, μπορούν άριστα να συνδιαλέγονται μεταξύ τους, είτε ανήκουν στο «δημοκρατικό τόξο» είτε όχι, αφού τους ενώνει η αγωνία για την μακροημέρευση του.
3. Καλούμε τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία της Σκύδρας, να απορρίψουν το ψευδοεπιχείρημα, περί «δημοκρατικού καθήκοντος», που επιστρατεύεται για να θολώσει τα νερά, αφού κανένα «δημοκρατικό καθήκον» δεν υπαγορεύει, ούτε τον διάλογο, ούτε πολύ περισσότερο τον πολιτικό εναγκαλισμό, με τα «τάγματα εφόδου», τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και τον φασισμό. Κυρίως, όμως, τους καλούμε να συνειδητοποιήσουν, ότι ο προσεταιρισμός της Χρυσής Αυγής από την Δημοτική Αρχή, αποτελεί ισχυρή ένδειξη για αρνητικές εξελίξεις, σε σχέση με τα λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις.








Απάντηση της δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου “Το χρώμα μου είναι δήμος Σκύδρας”


Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε στο logospellas.gr για το δελτίο τύπου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”: “Η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε κάθε δημότη, ψηφοφόρο, τοπικό άρχοντα ή βουλευτή, όλων των πολιτικών επιλογών.

Ο κ. Σαχινίδης με επισκέφτηκε στο γραφείο μου χωρίς ραντεβού για θέματα που άπτονται του δήμου, όπως το Τελωνείο και τον δέχτηκα για ενημέρωση. Θα ήταν η μέγιστη υποκρισία να μην το πράξω, όταν δέχομαι και τον πιο φανατικό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής ή όποιου άλλου κόμματος στο γραφείο μου για ζητήματα του δήμου. Ξανατονίζω ότι θα ήταν υποκριτικό και δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάποιοι όντας υποκριτές δηλώνουν πως δεν έπρεπε να έχω αυτή τη συνάντηση. Είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής, ανοιχτή και τους δέχομαι όλους. Να το απέκρυπτα; Να μη δημοσίευα την επίσκεψη με δελτίο τύπου και να το απέκρυπτα; Με ενδιαφέρουν τα προβλήματα του τόπου, το χρώμα μου είναι δήμος Σκύδρας και μόνο αυτό”!

1 σχόλιο:

  1. Για τη "ταμπακιέρα" της εγκληματικότητας κ.Ιγνατιάδου, κουβέντα ! "Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)