Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΡΟΗΣ



Για λόγους ευγενίας πολλοί αγρότες δεν «επιτέθηκαν» φραστικά στη δημοτική αρχή Αλμωπίας , η οποία ήταν παρούσα στην συνέλευση  τους στο δημαρχείο Αλμωπίας το βράδυ της Κυριακής .
Οι αγρότες δεν θέλησαν να ανοίξουν αυτή τη στιγμή  ακόμα ένα «μέτωπο» στον αγώνα τους. Όταν ο δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος , δήλωναν έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα τους, αγρότες ήταν έτοιμοι να ξεσπαθώσουν και εναντίον τους, με αφορμή την απόφαση για διπλασιασμό των αρδευτικών τελών  με νερό φυσικής ροής. Μάλιστα αρκετοί πιστεύουν ότι έρχονται και άλλες αυξήσεις, αυτή τη φορά στις γεωτρήσεις. Τελικά όμως προτίμησαν προσωρινά να σιωπήσουν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται η συντονιστική επιτροπή να θέσει μεταξύ άλλων και την δημοτική αρχή προ των ευθυνών της και να ανακαλέσει την απόφασή της για διπλασιασμό των αρδευτικών τελών .

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΌΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)