Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Δεν έχουν τον Θεό τους . Θεωρούν έργο το αυτονόητο στην ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας




Συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους ακόμα ορισμένοι στον Δήμο Αλμωπίας. Η ΔΗΚΕΑ εξέδωσε βαρύγδουπη ανακοίνωση ,στην οποία μεταξύ των μεγάλων επιτευγμάτων της περιλαμβάνει:

-Πραγματοποιήθηκαν είκοσι επτά (27) Διοικητικά Συμβούλια και πάρθηκαν εκατόν είκοσι (120) αποφάσεις οι οποίες έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια.

-Έγιναν εβδομήντα δύο (72) αναθέσεις για προμήθεια υλικών για τις ανάγκες της Επιχείρησης και τριάντα επτά (37) αναθέσεις για παροχή υπηρεσιών οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

-Δημιουργήθηκαν διακόσια ογδόντα εννιά (289) Εντάλματα Πληρωμών, πραγματοποιήθηκαν οι πληρωμές τους 879.883,10€ (προμηθευτές, πάροχοι υπηρεσιών, μισθοδοσίες) και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

-Κατεβλήθησαν οι μισθοδοσίες του Προσωπικού της Επιχείρησης, όλων των Προγραμμάτων (ΒΣΣ- ΚΔΑΠμεΑ-ΚΔΑΠ) καθώς και του Δημοτικού Ωδείου που υλοποιεί η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας.

-Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία ελέγχου νομιμότητας των πτυχίων και πιστοποιητικών των υπαλλήλων της Επιχείρησης από τις εκάστοτε Σχολές και Υπηρεσίες και τη καταγραφή των αποτελεσμάτων σε αρχείο στην εφαρμογή του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης).


-Τηρήθηκε αρχείο με το ημερήσιο πρόγραμμα, τις αρμοδιότητες και τις εργασίες του προσωπικού για άμεση παρακολούθηση και αξιολόγηση για βελτίωση των υπαλλήλων της Επιχείρησης.


-Προβήκαμε στη ρύθμιση και επιστροφή αχρεοστήτως ποσού προς ΔΟΥ Εδέσσης. –
 -
.

-Διοργανώσαμε σε συνεργασία με τις δομές “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” δωρεάν ΤΕΣΤ μνήμης σε συμπολίτες μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ.


-Έγιναν οι ετοιμασίες των εορταστικών στεφανιών για τις Εθνικές Εορτές από το προσωπικό του γραφείου για μείωση των εξόδων της Επιχείρησης.

ο.

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΟΦΛΗΣΗ Η ΔΕΥΑ - ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εργο που αναφερει η ανακοινωση ειναι διαχείριση.Δεν ειναι διοίκηση που έφερε τα πράγματα ενα βημα μπροστα.Ο δήμος δεν αποτελείτε απο καγκουρες.1000 κατοικοι έχουν μεταπτυχιακό σε διαφορες ειδκότητες κατ ελάχιστον.Κάτι για όραμα και αλματα μπροστα παιζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πόσα λεφτά σας πληρώσαμε για να κάνετε αυτό το τεράστιο έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 27 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ; ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος ζει μόνο για να φωτογραφίζεται και να προβάλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)