Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Super League – 20η αγωνιστική: Γκέλα του ΠΑΟΚ, νίκες για Παναιτωλικό, Πανιώνιο




Νέο «στραβοπάτημα» για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα την 20η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Ατρόμητος με γκολ του Λαζαρίδη στο 81΄ κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1 και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο «Δικέφαλος» είχε προηγηθεί με τον Μακ στο 31΄.

Πιο ομαδικός και πιο νευρώδης στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, είχε ένα παραγωγικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο μάλιστα κατάφερε και να ανοίξει το σκορ με τον… περιστασιακό του σέντερ φορ Ρόμπερτ Μακ, που ελλείψει των Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ, έπαιξε στην θέση αυτή.
Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος, μολονότι δεν είχε αξιόλογη φάση, έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται. Στο 17' ο Ναπολεόνι ανατρέπεται εντός περιοχής με το χέρι από τον Κίτσιου, αλλά ο διαιτητής αγνόησε την παράβαση.
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (27' Μυστακίδης), Ροντρίγκες (57΄ Γκολάσα), Μακ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρκάς, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Στόιτσεβ, Ούμπιδες, Κειτά, Μπάλλας (46' Μπρίτο), Ναπολεόνι (86' Κοντοές), Λε Ταλέκ (64' Παπαδόπουλος).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1
Το πέναλτι του Οικονόμου στο 88ο λεπτό, χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Πανιώνιο, που σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Super League, «απέδρασε» από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού.
Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ, την ώρα που οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην μπορούν να «ξεκολήσουν» από την ουρά της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 75` αποβλήθηκε ο Ρισβάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (30` Μεχία), Ηλιάδης (83` Νικόλτσης), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (69` Ροζέριο Μάρτινς), Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας (82` Τζανδάρης), Καραμάνος, Καθάριος (72` Μπαργκάν), Βιγιάλμπα (67` Μασούρας).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0
Ο Παναιτωλικός βελτίωσε αισθητά την θέση του στην βαθμολογία και κυρίως απομακρύνθηκε ασφαλώς από την «επικίνδυνη ζώνη» της Super League, καθώς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, επικράτησε με 1-0 της ουραγού Καλλονής.
Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και στο 17` ευτύχησαν να προηγηθούν με μία υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Ουάρντα πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και από αριστερά, πλαγιοκόπησε την πτέρυγα της Καλλονής και την κατάλληλη στγμή, «έσπασε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Κάπελ, δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ για τον Παναιτωλικό.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (66` Αλεξίεβιτς), Ουάρντα, Βιγιαφάνες (82` Βασιλούδης), Κάπελ, Μαρκόφσκι (90` Χαντάκιας).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Γκόλιας, Ελλακόπουλος, Σπυρόπουλος (77` Νομπρεγκα), Φαβάλι (62` Γουερέ), Μανούσος, Κάρλσον (46` Γεωργίου).


 altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)