Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη του Αθλητικού Συλλόγου TAE-KWON-DO Έδεσσας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας



 




Συνάντηση με μέλη του Αθλητικού Συλλόγου TAE – KWON – DO Έδεσσας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Τους αθλητές του Συλλόγου συνόδευσε η Προπονήτρια Αναστασία Μπιρόζη.


Ο Σύλλογος έχει σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου έχουν κατακτήσει πρώτες θέσεις σε Πανελλαδικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την προετοιμασία του Συλλόγου η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά με την έλευση του 2016 με κυριότερο στόχο την ένταξη αθλητών και αθλητριών στην Εθνική Ομάδα. Εξάλλου, έξι (6) αθλητές συμμετέχουν στην Επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).
Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας και συνεχάρη τους αθλητές για τη συμβολή τους στην προβολή του Ολυμπιακού Αθλήματος καθώς και της ιδέας του «ευ αγωνίζεσθαι».
Με τη σειρά τους οι αθλητές χάρισαν στον Αντιπεριφερειάρχη ένα ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2016 το οποίο περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από αγώνες και ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)