Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 2-2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ





Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκαν  οι παίκτες του Μακεδονικού Έδεσσας  στο παιχνίδι με την Δωροθέα και κατάφεραν να αλλάξουν την κακή εικόνα που είχαν στο πρώτο μισό του αγώνα και να φύγουν με την ισοπαλία από την δύσκολη έδρα της Αναγέννησης Δωροθέας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την γηπεδούχο ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους βυσσινί να επιχειρούν να σκοράρουν με αντεπιθέσεις. Στο 13' ο Τζηκόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών της Δωροθέας αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ αδύναμο. Στο 19' ο Τοσουνίδης με ατομική ενέργεια βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων έκανε σουτ το οποίο απόκρουσε ο Γιόντης και στην επαναφορά ο Τσαβδάρης Δ. έκανε το 1-0. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 53', η Δωροθέα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κουρουκαφόπουλο, πάλι μετά από ατομική ενέργεια του Τοσουνίδη που πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα του Μακεδονικού. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι "ξύπνησαν" και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσια. Αρχικά στο 71' ο Ρέτζιας κέρδισε πέναλτι και ο Κιουρτζίδης Ν. ψύχραιμα μείωσε σε 2-1. Η Δωροθέα έμεινε με 10 στο 74' λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μπελητάσιο. Στο 76' ο Ρέτζιας έκανε το τελικό 2-2 με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από γύρισμα του Βαρτέσκα. Στο 87' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Τοσουνίδης πρόλαβε την έξοδο του Γιόντη και έπεσε αλλά ο διαιτητής Τετραγώνης έδειξε "παίζετε". Ο Μακεδονικός θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στις καθυστερίσεις αλλά ο Καζαντζής είπε "όχι" στο τετ-ατετ του Τζηκόπουλου.
Με τον βαθμό αυτό ο Μακεδονικός Έδεσσας κρατήθηκε κοντά στις θέσεις ανόδου και προχωράει με ενθουσιασμό και πάθος στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Η διαιτησία των Τετραγώνη-Ζανταρίδη-Κύρου ήταν καλή και κράτησε τις ισορροπίες.
Αναγέννηση Δωροθέας: Καζαντζής, Τσαβδάρης Δ. (75' Δημισικός), Δεμερτζόγλου (63' Τσαβδάρης Χ.), Κουρουκαφόπουλος, Ανδρίτσος, Μπουλγούρης, Μπελητάσιος, Χαλιλάι, Τοσουνίδης, Μπλιδινιώτης, Σαμαράς.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης (59' Μπουζούρης, 82' Στόλης λ.τ.) Γάτσης, Πέτκος, Ζαχαριάδης (46' Ράικος) Ρέτζιας, Τζηκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)