Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Παράνομες προμήθειες στον Δήμο Αλμωπίας



ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


Με επιστολή του στον Δήμαρχο Αλμωπίας ο Γιάννης Πασχαλίδης αναφέρεται στην ανάθεση προμήθειας εξοπλισμού αρδευτικών γεωτρήσεων και υποστηρίζει ότι δεν έγιναν με νόμιμο τρόπο. Υποστηρίζει ακόμα ότι δόθηκαν σε εργολάβο της αρεσκείας τους. Σε ερώτησή μας , αν έχει αποδείξεις για όσα υποστηρίζει, δήλωσε ότι υπάρχουν τα πάντα και περιμένει τις ελεγκτικές αρχές να τον καλέσουν για παραπέρα διευκρινήσεις. Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι οι ελεγκτικές αρχές οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να επιβάλλουν τις νόμιμες κυρώσεις προς κάθε πλευρά, ακόμα και την έκπτωση των εμπλεκόμενων  αιρετών από το αξίωμά τους για παράβαση καθήκοντος 


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Ανάθεση προμήθειας εξοπλισμού αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου Αλμωπίας Αριθ.21/2015.
Κ.Δήμαρχε 

 Κάνατε απευθείας ανάθεση προμήθεια υλικών εξοπλισμού αρδευτικών γεωτρήσεων  15.000,00€ χωρίς να  προσκαλέσετε με δημόσια πρόσκληση ενδιαφερομένων. Καλέσατε κ.Δήμαρχε εργολάβο  δικό σας να καταθέσει προσφορά, κατέθεσε όμως προσφορά και ένας άλλος, καλεσμένος η Caprari hellas AE όχι από το μπλόκ το δικό σας και αντιδημάρχων, με προσφορά πιστεύω να  είναι πάνω από 35%ιαπραγματευτήκατε να αποσύρει  την προσφορά της η παραπάνω εταιρία με αντάλλαγμα τις αντλίες να τις προμηθευτή ο εργολάβος ο δικός σας που είχε έκπτωση 2% από την caprari hellas AE.Γνωρίζετε κ.Δήμαρχε εσείς και οι ορισμένοι αντιδήμαρχοι στην επιτροπή αξιολόγησης ότι η μελέτη της προμήθειας συντάχτηκε με χαρακτηριστικά στοιχεία και τιμοκατάλογο της  caprari hellas AE και για τον λόγω αυτό  κατέθεσε προσφορά ;.

Πέραν του ότι αυτή κάθε αυτού η μελέτη δεν είναι μελέτη, που ανταποκρίνεται στην σπουδαιότητα των  αναγκών  του Δήμου ,Πιστεύω πώς ο συντάκτης της μελέτης έχει άγνοια αυτού του αντικειμένου ,συνέταξε την μελέτη με λανθασμένα και ακατανόητα τεχνικά στοιχεία των αντλιών που επηρεάζουν το σκεπτικό των ενδιαφερομένων ,την τιμή της αντλίας, την τιμή του κινητήρα την δυνατότητα της γεώτρησης, και τις ανάγκες των αγροτών, εκτός των παραπάνω  καί οι αντλίες και οι κινητήρες των αντλιών και οι ηλεκτρικοί πίνακες που αναφέρονται στην μελέτη και που τοποθετήθηκαν δεν είναι  σύμφωνα με τις Ελληνικές Τεχνικές Προδιαγραφές.                                                                                             
Καταστρατηγήθηκε  η παράγραφος 1 του άρθρου 82 του Νόμου 3669/2008 περί δημοσίων έργων από την επιτροπή  που  διενήργησε  τον διαγωνισμό και από τους ενδιαφερόμενους μειοδότες. Υπάρχει κ.Δήμαρχε  σοβαρότατη ένδειξη ότι έγινε συνεννόηση των συναγωνιζόμενων και της επιτροπής διενέργειας  του διαγωνισμού ,ώστε μειοδότης να αναδειχθεί          ο  εργολάβος ο δικός σας.
Εμαι στην διάθεση του καθενός για κάθε διευκρίνηση.



ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
           ΑΡΙΔΑΙΑ
                                           

8 σχόλια:

  1. Ντροπή σου Γιάννη. Ο άνθρωπος πέθανε εχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη αυτο ειναι το επιχειρημα σας;επειδη πεθανε, ας παραναμουσε και θεος σχωρεστον;μπραβο σας Κε Πασχαλιδη για την εντιμοτητα και την ακεραιοτητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ???Ποιος ειπε πως ειναι παρανομες? Ο Πασχαλίδης?? Ααα καλα.Ευτυχώς τον γνωριζουμε ολοι. "Φωνάζει ο κλέφτης"

      Διαγραφή
  4. 3:29 μμ. Τους άλλους τους γνωρίζεις ; κοράκια …………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΓΑΙΔΑΡΕ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2016 - 1:34 μ.μ.

    ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΓΑΙΔΑΡΕ,,,,,,
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να φάω και το μαύρο χρήμα της Αριδαίας αλλά δεν μπόρεσα ,με προλάβανε τα ΜΟΥΛΑΡΙΑ…………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)