Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Λυκόστομο - Καλή 0-5





Σε παραστάση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Νίκη Καλής, το παιχνίδι στο Λυκόστομο, όπου επικράτησε της Μαύρης Θύελλας με το εμφατικό 5-0.

Η διαφορά στην δυναμική ήταν εμφανής, ωστόσο αν η Μαύρη Θύελλα ήταν λίγο πιο προσεκτική στο αμυντικό της κομμάτι ,  θα μπορούσε να είχε αποφύγει την τόσο βαριά ήττα. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην  Μαύρη Θύελλα. Από εκτέλεση κόρνερ στο 37'  ο Δημητριάδης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 43' ο Πεφάνης χάνει μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους και στην κόντρα επίθεση, ο Καραγκιαούρης, προλαβαίνει και την έξοδο του γκολκίπερ για να σημειώσει το 0-2.
Στο 60'.  Το Λυκόστομο δέχτηκε γκολ με κεφαλιά από κόρνερ ( σκορερ ο Γιακαμόζης ), σημειώνοντας το 0-3. Η Καλή ανέβασε στροφές και έφτασε και σε 4ο τέρμα στο 68'. Έπειτα από πολύ όμορφη συνδυασμένη προσπάθεια, η μπάλα κατέληξε στον σκόρερ του πρώτου τέρματος, Δημητριάδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, έγραψε το 0-4. Η "ταφόπλακα" για τους γηπεδούχους ήρθε 10 λεπτά αργότερα. Στο 78ο λεπτό , με σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Σίσκος έκανε το 0-5, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Με πληροφορίες από το Lykostomo Aridaias 




 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)