Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο αθλητής Αθανάσιος (Θάνος) Κιοσέογλου από την Έδεσσα, 1ος νικητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ πογκ).





Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων, που διεξήχθη στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2016 ο 16χρονος αθλητής Αθανάσιος (Θάνος)  Κιοσέογλου από την Έδεσσα, αναδείχτηκε 1ος πανελληνιονίκης στο ομαδικό των εφήβων του Πανελλήνιου πρωταθλήματός νέων-νεανίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αγωνιζόμενος με την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π .

Ο αθλητής του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Έδεσσας (ΟΕΑ Έδεσσας) παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και μαζί με τους Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Σταματούρο και Κωνσταντίνο Αλμπανάκη και προπονητή τους τον Γιώργο Χριστοφοράκη, κατέκτησαν τον τίτλο στο ομαδικό των εφήβων που ήταν ο 5ος συνολικά στην ιστορία του ΟΣΦΠ και ο 1ος μετά το μακρινό 1982. Στον τελικό συναντήθηκαν τα δύο πρώτα φαβορί: Ο Ολυμπιακός και η Πρόοδος Ραφήνας (με αθλητές τους Νίκο Αντωνιάδη, Δημήτρη Κορδούτη και Μιχάλη Χατζάκη) η οποία ήταν κάτοχος του τίτλου τις δύο τελευταίες χρονιές. Η εξέλιξη δεν ξέφυγε από τα προγνωστικά (μάλιστα όλα τα επί μέρους ματς έληξαν με σκορ 3-0) και η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με τελικό αποτέλεσμα 3-1.
Στην τελική φάση ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο 1ο γκρουπ νικώντας 3-1 τον Φοίνικα Πειραιά και 3-1 τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας. Η Πρόοδος πρώτευσε στο 2ο γκρουπ επικρατώντας 3-0 της Βοκαριάς Χίου και επίσης 3-0 της Ε.Α. Βόχας. Στα νοκ άουτ ο Ολυμπιακός από την κορυφή του ταμπλό επιβλήθηκε με 3-1 του Π.Κ.Δ. Ταύρου στα προημιτελικά και με 3-1 της Ελευσίνας στα ημιτελικά. Η Πρόοδος από τη βάση του ταμπλό απέκλεισε αντίστοιχα τον Α.Ο. Ελληνικού με 3-1 και την Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων, επίσης με 3-1 με προπονητή τον Λουίτζι Σκέμπρη.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς και η Ένωση Ποντίων Μελισσίων. Η Ελευσίνα παρατάχθηκε με τους Αλέξη Κουλουριώτη, Κωνσταντίνο Στάμου, Δημήτρη Στάμου και προπονητή τον Γιάννη Λογοθέτη ενώ οι Πόντιοι Μελισσίων αγωνίστηκαν με τους Νίκο Βλαχάκη, Μάριο Ελέζογλου και Βαγγέλη Βασιλείου και προπονητή τον Ευθύμη Αμερικάνο.
Σημειώνουμε και την μεγάλη συμβολή στην πρόοδο του αθλήματος για την πόλη της Έδεσσας, του προπονητή Αναστασιάδη Τάκου  του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Έδεσσας (ΟΕΑ Έδεσσας) που με τη μεράκι και την διάθεση, γαλουχεί την νεολαία της πόλης στον αθλητισμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)