Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια για τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας



 Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας συγχαίρουν θερμά τους μαθητές μας που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο μαθητικό  διαγωνισμό άρσης βαρών και τους εύχονται πολλές μελλοντικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα
Ο Παπαδόπουλος Κυριάκος της Α’ τάξης, αθλητής του συλλόγου ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’ Αλμωπίας κατέκτησε την 1η θέση στο σύνολο με 171kg. Ο Λούγκας Πέτρος της Γ’ τάξης, αθλητής του συλλόγου ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’ Αλμωπίας κατέκτησε την 3η θέση στο σύνολο με 197 kg. Η Χατζοπούλου Ελένη της Β’ τάξης, αθλήτρια του συλλόγου ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’ Τούμπας κατέκτησε την 5η θέση στο σύνολο με 99 kg. Ο Καδεμλιάδης Γεώργιος της Γ’ τάξης, αθλητής του συλλόγου ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’ Αλμωπίας κατέκτησε την 5η θέση στο σύνολο με 167 kg. Οι υπόλοιποι τέσσερις μαθητές που έλαβαν μέρος είχαν μια αξιόλογη παρουσία και έθεσαν τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

Συγχαίρουμε επιπλέον τον μαθητή μας Πέτρο Μιχόπουλο, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO, στην κατηγορία των βετεράνων, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, και τίμησε τα ελληνικά χρώματα ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)