Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Σε πλήρη πανικό και σύγχυση η δημοτική αρχή Αλμωπίας



 

Μαύρα μεσάνυχτα αποφάσισε να διατηρήσει 72 τους υδρονομείς και να μη τους μειώσει   σε
53


Μετά την γενική κατακραυγή της κοινωνίας για τον ορισμό του εκπροσώπου του 2,5% στο Δ.Σ. της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και όχι του 60% ,η εναπομείνασα παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας , αναγκάστηκε να πάρει πίσω την πρόταση που είχε ετοιμάσει για την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,ως προς τον αριθμό των υδρονομέων. Μετά την γενική αναταραχή που προκλήθηκε και στον συνδυασμό του Δημάρχου  τα παίρνουν όλα πίσω.
Έτσι σύμφωνα με το ηλεκτρονικό όργανο της παράταξης Μπίνου δηλώνουν ότι ο αριθμός θα παραμείνει 72.
Οι εμπειρότεροι πρότειναν να μην αλλάξει ο αριθμός, γιατί στην πράξη οι ανδιαφερόμενοι θα είναι πολύ λιγότεροι , αφού η αποζημίωση των υδρονομέων είναι μικρότερη και δεν μπορούν να βγάλουν ταμείο ανεργίας.
Υπολογίζουν δε ότι οι αιτήσεις θα είναι φέτος λιγότερες  από τις θέσεις. Συνεπώς ο περιορισμός των θέσεων είναι σκέτη ανοησία . 

Τι γράφει το όργανο του Μπίνου
Παραμένουν 72 στον αριθμό οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας, όπως και κατά την περσινή αρδευτική περίοδο.

Αυτό αποφάσισαν να προτείνουν προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης με την σύμφωνη γνώμη της δημοτικής ομάδας, σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο Δήμαρχος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Όπως είπε, οι προσπάθειες που γίνονται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη είναι μεγάλες και έχουν ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία της αρδευτικής περιόδου, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό κλίμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παραπάνω θέμα θα συζητηθεί κατά την αυριανή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.




Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε την εισήγηση που ειχε ετοιμάσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Τσιμτσιρίδης





8 σχόλια:

  1. κ. Σαμάντη. Η μείωση των υδρονομέων, όπως όλοι πολύ καλά ξέρουμε είναι απόφαση επιβεβλημένη και συμφέρει σε όλους μας.Βέβαια δεν συμφέρει μόνον τους υδρονομείς.Αν όμως δούμε τους υδρονομείς,αφου και αν ακόμη δεν έχουν προσληφθεί ξέρουμε επακριβώς ποιοί θα είναι,είναι σχεδόν όλοι άνθρωποι που έχουν προταθεί από το παραταξιακό περιβάλλον του δημάρχου.Άρα η μείωση θα είχε πολιτικό κόστος. Γιά να παραβλέψεις το παραταξιακό κόστος πρέπει να έχεις πάνω από αυτό, το συμφέρων των Δημοτών. Τώρα πώς εσύ, ένας έμπειρος δημοσιογράφος την πάτησες και μας παραπληροφόρησες ? Πίστεψες ότι ο κ.Μπίνος και οι περί αυτού ξαφνικά άλλαξαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. !!!! ΧΑΧΑΧΑ Τα έχουνε χαμένα. Μόνον για τον τουρισμό ενδιαφέρονται γιατί μόνον έτσι κάνουν τον τουρισμό τους , αγνοούν το 95% ότι η περιοχή μας είναι αγρότες και περιμένουν να βγάλουν και τα επιβαρυμένα της φορολόγησης προς αυτούς.

    Καμία Κουβέντα δεν γίνετε με τη θα ποτίσουν βέτο 2016 τα χωράφια τους πολλές αγροτικές εκτάσεις, αφού η κατασκευή του έργου τον ποταμιών δεν προβλέπει παροχές νερού.
    Για αυτό καμία συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα γίνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ,
    ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ,
    ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ, Ε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κείμενο σου, υπογράφεις το επιπεδό σου. Λυπάμαι.

      Διαγραφή
  4. παλαιοκομματική πολιτική ακολουθεί και ο Μπίνος. Για τους δικούς του ανθρώπους μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μη μεινουν οι ημετεροι χωρις φαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με άλλη μια φωτογράφηση ελπίζω να από καταστήσει τα προβλήματα της Αλμωπίας, όμως δεν πιάνει τόπο απο όποιον και όποιον φωτογραφο περαν του δικού του. Να είχε και φωτογένεια.. Αυτον είχε και βγήκε ακόμη και στον προεκλογικό του αγώνα, ( του βγήκε σε καλο και δεν τον αλλάζει με τίποτα). Φθάνει έχετε γίνει Χιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)