Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Πολιτικός πολιτισμός κατά το δοκούν από τον Δήμαρχο Αλμωπίας



Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 
ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ 


 Μετά από ενάμισι χρόνο στο τιμόνι του Δήμου Αλμωπίας και μετά την πρόσφατη  επίσκεψή του στη Τσεχία ο Δήμαρχος Αλμωπίας …ανακάλυψε ότι υπάρχει και πολιτικός πολιτισμός.

Κάλεσε δε και την αντιπολίτευση να ασπασθεί το δόγμα του πολιτικού πολιτισμού. Μόνο που  ο ίδιος μέχρι σήμερα στη πράξη έχει καταφέρει ακριβώς το αντίθετο. Απέφυγε να απαντήσει στην αντιπολίτευση για ποιον λόγο δεν πήρε τον πρόεδρο του Σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων Λουτρακίου Χρήστο Νίτση στο Καρλοβι Βάρι . Ούτε και έδωσε λογαριασμό για ποιο λόγο δεν ψήφισε τον δημοτικό σύμβουλο που ψήφισε η  παράταξή του στη Διοίκηση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.
Ξέχασε τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία στόλισε τους συμβούλους της παράταξης του Χ. Χουρσόγλου και  Μαρτίνα  Ζιάκα
Τέλος δείγμα πολιτικού πολιτισμού είναι το ευχαριστήριο προς τους ξενοδόχους του Λουτρακίου που φιλοξενούν δωρεάν συνέδρους για το διήμερο συνέδριο για τις μαθητικές εκδρομές . Ενώ μέχρι τώρα  τα ευχαριστήρια έφεραν την προσωπική του υπογραφή, τώρα αναφέρει αόριστα τη λέξη  
Δήμος Αλμωπίας. Ως ένδειξη  προφανώς  του πολιτικού πολιτισμού προς τους
 Λουτρακιώτες στους οποίους είχε διαμηνύσει ότι θα τον βρουν απέναντί τους ,εάν φέρουν αντιδράσεις για το νέο μέλος του Δ. της επιχείρησης των Λουτρών

Το ευχαριστήριο


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Λουτρακίου και τους φορείς του Λουτρακίου για την έμπρακτη στήριξη της Διημερίδας για τις σχολικές εκδρομές που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου 2016. Χωρίς την συμβολή τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η σημαντική εκδήλωση που αφορά στον τουρισμό της περιοχής μας.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς , απαξιεί να βάλει ακόμα και το όνομά του

3 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ 15ο ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ(ΚΟΙΟ) ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Ο ΠΕΤΣΟΣ Η Ο ΤΑΝΤΣΗΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ Η ΞΕΧΑΣΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν παρακολουθεις λιγακι τα του δημου και αν διαβαζεις aridaia news διαπιστωνεις τα κουσουρια αυτου του ανθρωπου. Κριμα στους νεους ,μονο ηλιακα, που τον ακολουθουν τυφλα και δεν εχουν να δειξουν και τιποτε δικο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...όταν συνταξιούχοι άεργοι χαβαλέδες με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι γεμίζουν το χρόνο τους αντι να αφήσουν χώρο και χρόνο στη νεολαία τι να περιμένει κανείς? δυστυχώς ο δημόσιος βίος κάποιων καλαμοκαβαλάρηδων τεντυμπόηδων χωρίς ίχνος αυτογνωσίας τους ξεφτιλίζει στα μάτια όλων μας.Μα ούτε ένας δίπλα τους δεν τους λέει την πικρή αλήθεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)