Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ανίκανοι (;), ψεύτες και απειλητικοί στον Δήμο Αλμωπίας




ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΌΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ  ΚΑΙ ΛΕΝΕ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αυτό που συμβαίνει στον Δήμο Αλμωπίας δεν έχει  παγκόσμιο προηγούμενο.
Εκτός από τα συστηματικά ψέμματα που επιχειρούν , αλλά αποκαλύπτονται και ρεζιλεύονται, άρχισαν και πάλι τις απειλές κατά του τύπου, που στηρίζει τα συμφέροντα του κόσμου και αποκαλύπτει τις δικές τους ολιγωρίες, την αλλαζονία και τα καλά και συμφέροντά τους. Αυτή την φορά την σκυτάλη πήρε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής δήμαρχος  Γιώργος Τσιμτσιρίδης . Χωρίς να έχει το κουράγιο να πει επώνυμα όπως ,κάνουμε εμείς, δήλωσε περίτρανα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι δεν θα καταφέρουν να τους πτοήσουν κάποιοι τρομοκράτες μέσα από τα site  να αλλάξουν πολιτική. Δήλωσε περίτρανα ότι κανείς δεν τον πίεσε να αλλάξει τον αριθμό των υδρονομέων και από 53 να τους ξανακάνει 73. 
Αγαπητέ φίλε Γιώργο Τσιμτσιρίδη , καλό είναι να ξαναδιαβάσεις το δημοσίευμα του Αρχιτρομοκράτη και εκβιαστή Σαμάνδη.
Ευτυχώς που η εισήγησή σου  δημοσιεύεται αυτούσια  .Εκτός και εάν σου έκανε σαμποτάζ ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης και έκανε δική του εισήγηση την οποία έστειλε στους δημοτικούς συμβούλους . Δεν θέλω να πιστέψω ότι εκεί στο Δημαρχείο κοιτάτε πως θα …πηδήξει ο ένας τον άλλο και με το συμπάθειο. Επειδή όμως γνωρίζω τον Σίμο Σωτηριάδη και από την προηγούμενη θητεία δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έστελνε ποτέ διαφορετική εισήγηση από αυτήν που του δώσατε. Δεν μπόρεσες αγαπητέ φίλε Γιώργο Τσιμτσιρίδη να πείσεις ,όχι εμένα τον του Αρχιτρομοκράτη και εκβιαστή Σαμάνδη, αλλά ούτε τους συμβούλους της παράταξής σου για ποιο λόγο έκανες τρεις διαφορετικές εισηγήσεις. Όσο βλάκας και να είναι κανείς καταλαβαίνει  και είναι σε θέση να κάνει απλή αριθμητική . Ποιο λάθος και τρίχες κατσαρές έγινε στη αναγραφή του ολογράφως με τον αριθμό. Ξαναδιάβασε την  πρώτη εισήγηση που έκανες . Και εάν δεν είναι δική σου θα σου ζητήσω δημόσια συγνώμη.
Η αλήθεια όμως είναι μία αγαπητέ φίλε Γιώργο Τσιμτσιρίδη.
Εγινε γενικός χαμός με την μεγάλη περικοπή του αριθμού των υδρονομέων και τα χρειαστήκατε . Μπροστά στην γενική κατακραυγή με το που γύρισε και ο Δήμαρχος από την Τσεχία μαζευτήκατε και αποφασίσατε να διορθώσετε το λάθος και πολύ καλά κάνατε , όπως σας είπε και ο Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος σας έδωσε συγχαρητήρια για την διόρθωση του λάθους. 
Ξυπνήσατε μάλιστα άγρια μεσάνυκτα το ηλεκτρονικό σας όργανο να τρέχει με τις πυζάμες ξεσκούφωτος  και να γράφει διάφορες βλακείες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φυσικά αν δεν ήταν ο Αρχιτρομοκράτης και εκβιαστής Σαμάνδης, να τα φέρει στη δημοσιότητα  θα σφυρίζατε αδιάφορα .
Αγαπητέ φίλε Γιώργο Τσιμτσιρίδη πρέπει να μάθετε να ακούτε. Ιδίως αυτούς που τα λένε και τα γράφουν επώνυμα και μεταφέρουν την πολύ απλή και ρεαλιστική άποψη της κοινής γνώμης. Εσύ φίλε Γιώργο Τσιμτσιρίδη αμοίβεσαι για να κάνεις τον Αντιδήμαρχο και από το πόστο σου να διευκολύνεις και όχι να τυρρανάς τον κόσμο. Ο Αρχιτρομοκράτης και εκβιαστής Σαμάνδης ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ κανένα μηνιάτικο ούτε από τον Δήμο ούτε από το Δημόσιο.
Μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη αμοιβή  και κληρονομιά του είναι η αγάπη  και εμπιστοσύνη του κόσμου και η  διαχρονική  αξιοπιστία του.
Η Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Καλδερεμτζή σας ρώτησε αν έχετε σχετική εισήγηση της υπηρεσίας  και απαντήσατε θετικά, αλλά δεν είχατε καμιά απόφαση να επιδείξετε. Και ήταν φυσικό . Για ποια από τις τρεις διαφορετικές σας εισηγήσεις μέσα σε τρεις μέρες, θα είχατε εισήγηση της υπηρεσίας; Τους αποτρελάνατε και αυτούς. Εκτός κιαν έχετε φακηρικές ικανότητες να βγάζετε από το μανίκι όποια εισήγηση θέλετε. 
Επί της ουσίας τώρα.  Σας τα είπαν με τον πιο δραματικό τρόπο δικοί σας πρόεδροι, που δεν είναι ούτε Αρχιτρομκράτες και εκβιαστές όπως ο Σαμάνδης  Η περίοδος πρέπει να μεγαλώσει , γιατί είναι διαφορετικές φέτος οι καιρικές συνθήκες . Οι άνθρωποι ζουν την πραγματικότητα κάθε μέρα. Μην εκπλαγείτε αν δεν βρείτε φέτος νεροφύλακες . . Αφού δεν μπορούν να βγάλουν ταμείο ανεργίας και με λιγότερα χρήματα από πέρυσι μόνο ένας τρελός ή τελείως άχρηστος θα ενδιαφερόταν  .

Αυτά προς το παρόν

2 σχόλια:

  1. giati axrhstos samath yparxoun kia anthropoi xoris doulia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω καποιος να δεχεται να γινει σκλαβος!Αν δεν εχει δουλεια υπαρχουν παντα χωραφια που μπορει να παει να δουλεψει σαν εργατης!Εκτος αν το θεωρει υποτιμητικο!

      Διαγραφή

(3)