Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Προσπάθησαν να περάσουν στα κρυφά τα πρόστιμα για τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου


ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ  
ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 

Με μεγάλη μαεστρία η δημοτική πλειοψηφία Αλμωπίας πήγε να περάσει στο «ντούκου» πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την εφορεία για ατασθαλίες στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου .
Με έναν περίεργο κωδικό μόνο με αρχικά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού , επιχείρησε να μην «ξύσει» παλιές πληγές και δη της εποχής του ομοϊδεάτη της  πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταυρού Τουφεγγόπουλου.
Αναγκάστηκε όμως να δώσει διευκρινήσεις μετά από σχετικές απορίες που διατύπωσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος).
Όπως αναγκάστηκε να διευκρινίσει ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης , πρόκειται για ποσό 29 χιλ ευρώ για πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την Δ.Ο.Υ. για λήψη εικονικών τιμολογίων .
Να θυμίσουμε ότι πρόκειται  για εικονικά  τιμολόγια  που εξέδωσαν εργολάβοι για εικονικά έργα στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου . Μάλιστα υποβλήθηκαν πρόστιμα και στους εργολάβους οι οποίοι τα αποδέχτηκαν και έκαναν διακανονισμό με την Δ.Ο.Υ για την πληρωμή τους.
Ο Δήμος από τον νόμο έχει υποχρέωση να διεκδικήσει το ποσό , όπως και τα συνολικά χρήματα  που δόθηκαν για το έργο που δεν έγινε από τον τότε Δήμαρχο Σταύρο Τουφεγγόπουλο.
Όμως η τακτική που ακολούθησε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου με την  ομιχλώδη εισήγηση  σε συνάρτηση με πρόσφατη δήλωση του Δημάρχου ότι δεν θα ψάχνει επίορκους θεωρείται δεδομένο , ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όλα τα χρήματα θα κληθούν να τα πληρώσουν οι δημότες .

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΠΙΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΙΒΕΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα πληρωσουν οι κλεφτες και οχι εγω. Αμαρτωλοι του δημου Εξαπλατανου καθως και οι σημερινοι διευθαρμενοιτου μοτικου συμβουλιου που θελουν συγκαλυψη. Σημειωση αυτη τους η πραξη ειναι δυο φορες κλεψια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΡΑΚΑΣ..ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.Ο ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ.ΕΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?
    Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΑΛΩΘΗΚΕ?ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)