Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Εκλιπαρεί ο Δ. Μπίνος να επιστρέψουν Χουρσόγλου-Ζιάκα




Σε κατάσταση πανικού ο δήμαρχος Αλμωπίας , μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ,εκλιπαρεί τους δημοτικούς του συμβούλους Χρήστο Χουρσόγλου και Μαρτίνα Ζιάκα , να επιστρέψουν  στο συνδυασμό και να στηρίξουν την πολιτική του.
Παραδέχτηκε τα ατοπήματα του (τα βάπτισε «υπερβολές» ), δίνοντας την εντύπωση ότι είναι έτοιμος για «κωλοτούμπες».
Για την ακύρωση της απόφασης του διπλασιασμού των τελών άρδευσης , προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Ξεκάθάρισε  δε ότι θα βρουν «πατέντα»και θα την περάσουν με νέα τεχνική. Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα κατά όσων είχαν επισημάνει το άδικο και μη νόμιμο της απόφασης .

Για το θέμα  αλλαγών , εμφανίστηκε διστακτικός και έδωσε την εντύπωση ότι είναι δέσμιος των διαφόρων ομάδων που έχουν δημιουργηθεί. Δήλωσε πάντως  αόριστα ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές ή μετακινήσεις.
Για την θέση της προεδρίας της επιχείρησης των Λουτρών εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει. Πόσο μάλλον στη γενική συνέλευση  της επιχείρησης τον Ιούνιο στη γενική συνέλευση , η οποία θα είναι πανηγυρική. Δεν παρέλειψε να επιτεθεί στους προκατόχους του τους οποίους κατηγόρησε ότι δεν έκαναν τίποτα  στα Λουτρά , σε αντίθεση με τον ίδιο που έχει αλλάξει τα πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)