Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Επιθέσεις Μπίνου Μπίνου κατά Πασόη, οι κλέφτες όμως του Εξαπλατάνου αθώοι




Λάβρος κατά του Δημήτρη Πασόη για τις λακκούβες και τις ασφαλτοστρώσεις ο Δήμαρχος Αλμωπίας  κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αφού μετά από ενάμιση χρόνο ανακάλυψε ότι υπάρχουν όμορφα χωριά όπως το Θεοδωράκι ανέφερε στο Σώμα , ότι κάτοικοι κυριολεκτικά κλαίγανε γιατί το χωριό είναι εγκατελειμένο και έχει να πέσει άσφαλτος από το 2006.
Για τον λόγο αυτό ο ίδιος αποφάσισε να ρίξει άσφαλτο παντού.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστόπουλος του υπενθύμισε ότι υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα στον τύπο για το συγκεκριμένο χωριό και για ασφαλτοστρώσεις που πληρώθηκαν αλλά δεν έγιναν ποτέ.
Ο Δήμαρχος το προσπέρασε σαν να μην άκουσε τίποτα. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα που είχε γίνει πολλές φορές ακόμα και πρωτοσέλιδο στον τοπικό τύπο.
Ένα θέμα που είχε αναδείξει  τότε η παράταξη του Παράσχου Τσάνταλη και το οποίο ερεύνησαν οι οικονομικοί επιθεωρητές . Ένα θέμα που εκκρεμεί ακόμα στη διακαιοσύνη ,καθώς εξατομικεύθηκαν ευθύνες μεταξύ άλλων κατά του τελευταίου Καποδιστριακού Δημάρχου στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και συμβούλου παραλαβής ,πατέρα εν ενεργεία Αντιδημάρχου του Δ. Μπίνου.  . Ο δε εργολάβος τιμωρήθηκε από τα δικαστήρια και υποχρεώθηκε να καταβάλλει υψηλά πρόστιμα για εικονικά τιμολόγια.
Όπως ήταν φυσικό  το μονομερές θυμητικό του δημάρχου , προκάλεσε ποικίλα σχόλια ,ακόμα και μεταξύ συμβούλων της παράταξης του

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΙΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΠ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΑΚΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολους τους διαπλεκομενους τους ειχες μαζι σου μπινακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalla h stauroula omos mogka mono taxidakia pai toraa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)