Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Επίσκεψη σε Λουτροπόλεις







Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. και μέλη των επιτροπών να συμμετέχουν την ΠΕΜΠΤΗ 21η του Απρίλιου, σημαδιακή μέρα για την δημοκρατίας στην χώρα μας, να συμμετέχουν στην επίσκεψη στα λουτρά του δήμου Σιντικής, λουτρά Σιδηροκάστρου και Αγγίστρου, καθώς και στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού «Νερά Μπέλες» στο Άγκιστρο.

Σημείωση, η πρόσκληση είναι από τον επιχειρηματία και μέλος του Συλλόγου Παναγιώτη Άκογλαν, να επισκεφτούμε την μονάδα εμφιάλωσης νερού «Νερά Μπέλλες», στο Άγκιστρο Σερρών.

ΠΡΟΓΡΑΜΑ
- Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου ώρα  στις 9 το πρωί

- Άφιξη στο Σιδηρόκαστρο, ώρα 10:30 π.μ., και επίσκεψη στα λουτρά Σιδηροκάστρου Ενημέρωση από την διεύθυνση και αναχώρηση γύρω στις 12 για Άγκιστρο.

-  Άφιξη στο Άγκιστρο, ώρα 12:30 μ.μ. και επίσκεψη στην βιομηχανική μονάδα «Νερά Μπέλλες». Ενημέρωση από τον πρόεδρο της επιχείρησης Παναγιώτη Άκογλαν (ιστορικό επένδυσης –παραγωγή κλπ).

-  Αμέσως μετά, γύρω στις 1.30 μ.μ., επίσκεψη στα λουτρά του Αγκίστρου ενημέρωση για τα τρέχοντα περιβλήματα της λουτρόπολης, την διαδικασία αναγνώρισης, κλπ

-   Γεύμα σε κοσμική ταβέρνα του Αγκίστρου, ώρα 2.30 μ.μ., πρόσφορα του Παναγιώτη Ακογκαν και  με την συμμετοχή και του προσωπικού της βιομηχανίας.

Φεύγοντας να μην ξεχάσουμε να πάρουμε νερά γιατί είναι τα καλύτερα νερά της Ελλάδας, όπως λέει ο Παναγιώτης.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                           ο Γενικός Γραμματέας
Ανέστης Αναστασιάδης             Γεώργιος Πλαγάκος

Υ.Γ. Νερά Μπέλες
Το νερό μας βγαίνει από τα βουνά του Μπέλες και ειδικότερα από την περιοχή του Αγκίστρου. Η περιοχή είναι γνωστή από την περίοδο του Βυζαντίου το 980 μ.Χ. και φημίζεται για τις πηγές θερμών και κρύων νερών και ειδικότερα για τα χαμάμ.

Γεωγραφικά είμαστε στα σύνορα με την Βουλγαρία και σε απόσταση 500 μέτρων από αυτά.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ..ΠΕΤΡΟ !!! ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΛΟΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)