Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την προμήθεια αξονικού τομογράφου




στο Νοσοκομείο Πέλλας μέσω του προγράμματος INTERREG ή του νέου ΕΣΠΑ

Από το Υπουργείο Υγείας επισπεύδεται η τροποποίηση της πρότασης του Νοσοκομείου για ένταξη στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας- ΠΓΔΜ 2014-2020 του έργου: «Σύστημα παραγωγής οξυγόνου στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας» έτσι ώστε μέσω του προγράμματος INTERREG να αποκτηθεί σύγχρονος αξονικός τομογράφος από το Νοσοκομείο Πέλλας.
Αναμένεται η τελική ανακοίνωση όσον αφορά το θέμα αυτό αύριο Παρασκευή 22.04.2016 που λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων στο INTERREG.
Σε όποια περίπτωση η ένταξη του αξονικού τομογράφου ( αν δεν προλάβει το Υπουργείο να τροποποιήσει την πρόταση του Νοσοκομείου μέχρι αύριο) θα γίνει στην επόμενη προκήρυξη προς το INTERREG τον Ιούνιο ή μέσω του ΕΣΠΑ.    

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους κύριε Σηφάκη, σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και τη μνήμη μας. Το ίδιο παραμύθι και με τη μεταφορά τεχνητού νεφρού, την πρόσληψη γιατρών και τώρα με τον αξονικό τομογράφο που είχε ενταχθεί από το 2014 με προοπτική να εγκατασταθεί το 2015. Αλλά … λόγω της πιστωτικής ασφυξίας έμεινε εν υπνώσει. Και τώρα μας το παρουσιάζεται ως κατόπιν των ενεργειών μου. Α! και ως προς τους ανασφάλιστους από τον Ιούνιο του 2014 έδινε τη δυνατότητα το νομοθετικό πλαίσιο στους ανασφάλιστους Έλληνες και στους νόμιμα διαμένοντες να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτικονοσοκομειακή περίθαλψη. Λυπάμαι για τους γιατρούς που είχατε δίπλα σας στη συνέντευξη και δεν αντέδρασαν από τις μπαρούφες σας. Μάλλον το κάνανε από ευγένεια. Ντροπή, φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαος σας πεταξε τρεις φορες στο περιθωριο και θα σας εχει εκει για πολλα χρονια!! διαλυσατε την υγεια, διαπλοκη και ρεμουλα και τολματε να μιλατε κιολας.Προσληψεις γιατρων και νοσηλευτων πριν πανω απο 5 χρονια.Μονο η διαπλοκη ηταν το δογμα σας και στο νεφρο και στον αξονικο.Οποτε μιλατε εκτιθεστε κυριοι της ΝΔ, να ειστε προσεκτικοι για μα μην καταντησετε απολυτως γραφικοι, οι γιατροι μια χαρα ξερουν την διαλυση που ειχατε φερει, δεν ακουσατε τι ειπαν στην συνεντευξη;

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σηφάκη με βάζετε ταμπέλα αλλά εγώ ανήκω στο καθαρό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και όχι στα ορφανά του Τσοχατζόπουλου, και επειδή αναφέρεστε στους 2 γιατρούς οι οποίοι πέρα από το γεγονός ότι είναι άριστοι επιστήμονες, είναι υπερβολικά δημοκρατικοί και ευγενικοί και επιπλέον ήταν παρόντες όταν ο κος Λεωνίδας Γρηγοράκος τον Νοέμβριο του 2014 είπε ότι ο αξονικός τομογράφος και η μεταφορά του νεφρού ήταν προγραμματισμένα να γίνουν μέσα στο 2015. Δυστυχώς όμως οι πολιτικές του 2015 μας οδήγησαν στη χρηματοδοτική ασφυξία και μπήκαμε στο νάρθηκα. Και έτσι όπως πάει ούτε το 2016 δεν θα γίνουν. Καλό θα είναι για σας να είστε γήινος.

      Διαγραφή
    3. ΠΕΣΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ.

      Διαγραφή

(3)