Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων



Απόλλων Πτολεμαΐδας-Πανεδεσσαϊκός 55-48




Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη στο Επταπύργιο τα προκριματικά Βορρά για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας να είναι αυτός που εξασφάλισε αήττητος την συμμετοχή στην τελική φάση. Ο Πανεδεσσαϊκός κατέκτησε την τιμητική τρίτη θέση, πίσω από τους Πάνθηρες Καβάλας. 

Το κακό πρώτο δεκάλεπτο έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των κορασίδων του Πανεδεσσαϊκού που ήθελαν νίκη με διαφορά 14+ πόντων για να πάρουν την πρόκριση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «πράσινες» ισορρόπησαν το παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι μέχρι το τέλος. Οι πολύπειρες σε τέτοιες προκριματικές φάσεις αθλήτριες του Απόλλωνα, ήταν αυτές που χαμογέλασαν στο τέλος επικρατώντας τελικά με 55-48.

Δυστυχώς στο ποιο κρίσιμο παιχνίδι της, η ομάδα της Έδεσσας δεν είχε τον σεβασμό που θα έπρεπε και άξιζε από το διαιτητικό δίδυμο, που αν και θεωρείται έμπειρο,  σφύριξε με «διαφορετικό τρόπο» παρόμοιες φάσεις στις δύο πλευρές του γηπέδου ευνοώντας τη νικήτρια ομάδα και αφήνοντας έντονη πικρία στις νεαρές αθλήτριες της Έδεσσας.

Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός εύχεται καλή επιτυχία στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.





Δεκάλεπτα: 23-11, 35-31, 46-40, 55-48

Διαιτητές: Τζίμα-Μαραθιώτης



Απόλλων Πτολεμαΐδας (Παπαδημητρίου): Μάντσου, Κοτζαϊτση 15(1), Καραφουλίδου, Τρυφωνίδου 15(4), Δανιηλίδου, Κουρτίδου 5(1), Σιδέρη 2, Χαϊντάρι 8(1), Δημητριάδου, Αντωνίου 4, Γρηγοριάδου 6, Σιδηροπούλου.

Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Πάχου Π. 2, Μπουτκάρη, Μποζίνη 4, Μπαρούτση 6, Σιβένα 14(1), Καρτσαμάρη Α. 22(1), Κύκου , Καρτσαμάρη Κ., Πάχου Ι., Μαυρίδου, Βαμβακίδου, Αγγέλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)