Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ακόμα και τα Ελληνικά Ελικόπτερα τα βλέπουν ως σκοπιανά





Τελικά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Είναι δικαίωμα του καθένα να κάνει τον δημοσιογράφο. ‘Όμως η απόσταση από την Δημοσιογραφία μέχρι τον κυρακατινισμό και την διασπορά περίεργων (και σίγουρα ψευδών ) ειδήσεων είναι τεράστια.

Το ηλεκτρονικό όργανο του Δήμου Αλμωπίας έγραφε τη  Παρασκευή  ότι πέταξαν πάνω από την Αριδαία σκοπιανά Ελικόπτερα. Μόνο που δεν ήταν σκοπιανά , αλλά ελληνικά ΑΠΑΤΣΙ με κατεύθυνση τα σύνορα. Λίγο αργότερα πέταξαν και δύο μαχητικά στον ουρανό της Αλμωπίας Είναι δυνατόν να αναγράφονται τέτοιες ειδήσεις; Είναι δυνατόν να δημιουργούνται ανύπαρκτες καταστάσεις και εντυπώσεις εν ΄όψει του ΠΑΣΧΑ  και όταν πολλοί  έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους στην περιοχή. Η λαλίστατη υπέρμαχος του τουρισμού  κατά δήλωσή της δημοτική αρχή, δεν έβγαλε  κιχ.
Μήπως τελικά ενοχλείται από την αύξηση του τουρισμού;

4 σχόλια:

  1. ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ..Α ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ . ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΟΤΙ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟ; ΥΠΟΠΤΕ...Ε ΥΠΟΠΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο πότε ρε καλαμπόκι (τοσο μυαλό έχεις) κάποιος είναι ύποπτος (και γιατί πράγμα;) επειδή κάτι του είναι αγαπημένο ή όχι; δηλαδή επιχειρείς να βάλεις σύνορα στα αγαπημένα και στα μη αγαπημένα; φοβάσαι ρε μήπως μπουκάρουν οι ρακένδυτοι; φοβάσαι ρε μήπως σου πάρουν το γαϊδούρι με την βοήθεια του ύποπτου; μάλλον έχεις χάσει τον ύπνο σου, με 10 ώρες τηλεόραση που βλέπεις κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζεις οτι το DNA του καλαμποκιου ειναι κατα 99% όμοιο με αυτό του ανθρώπου. Η διαφορά είναι οτι έχει 7000 παραπανω γονίδια. Γι αυτό, αν είχες μυαλό, δε θα με σύγκρινες μ' αυτό. Όσο για τις προσωπικές συμπάθειες δεν έχω τίποτα. Προσωπικά κι εγώ έχω φίλους σκοπιανούς και τους αγαπώ πολύ. Με την προπαγάνδα που υποδαυλίζει και συντηρεί το τίποτα έχω θέμα. Με τους ανθρώπους που μισούν τους Έλληνες έχω θέμα. Με όλους εκείνους που είναι ικανοί να συμμαχήσουν ακόμη και με τους εχθρούς τους έναντι σε οτιδήποτε Ελληνικό. Αναρωτήσου λοιπόν: βοηθάει τους γείτονες η έκφραση συμπαράστασης στις όποιες ακραίες φωνές τους; Βοηθάει η καλιέργεια μίσους με το μοναδικό τους γείτονα που δε διεκδικεί τίποτα απο αυτούς; Σε ποιον συμφέρει τελικά η διαιώνιση αυτής της μπούρδας;

      Διαγραφή
    2. Γιάννη (;) Αφού όλοι είμαστε συγγενείς ακόμα και με τα καλαμπόκια είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα πως να μου στερήσεις σε εμένα την ίδια σκέψη, ότι και εσύ είσαι ΥΠΟΠΤΟΣ που έχεις σκοπιανούς φίλους και μάλιστα τους αγαπάς πολύ, παρόλο ότι μετά τους χαρακτηρίζεις εχθρούς και ότι σε μισούν. Δηλαδή εσύ μιλάς για προπαγάνδα που είσαι ο δάσκαλος της; Πως γίνεται μόνο εσύ (και οι όμοιοι σου) να βλέπεις εχθρούς και ανθρώπους που μισούν τους Έλληνες; Γιατί ρε να μισούν τους Έλληνες; Που το είδες γραμμένο; Τους πήρανε μήπως τις περιουσίες; Τους απαγορεύουν να τραγουδάνενε και να χορεύουν; Αυτά και αν έγιναν τελειώσανε ή μήπως όχι; ΣΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ είναι ικανοί να συμμαχήσουν ακόμα και με τους εχθρούς τους έναντι σε οτιδήποτε ελληνικό; Εδώ χρειάζεται να εξηγήσεις. Μήπως φοβάσαι ότι θα έρθουν και θα διώξουνε; Όχι φίλε μου και αυτοί οι (εχθρόι) είναι καλαμπόκια και εκεί έχουν τα δικά τους συμφέροντα που υπερασπίζονται, όπως και εσύ και εγώ. Σιγά τα αίματα, από που και ως πού αντιλήφθηκες ΕΣΥ, έκφραση συμπαράστασης στις ακραίες φωνές τους; Ο αρθρογράφος ΕΚΡΑΞΕ και πολύ σωστά έκανε τον ΗΛΙΘΙΟ που ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ανύπαρκτα γεγονότα και με φωτογραφίες. Αυτοί (οι οχτροί ντε) είναι ακόμα με τα γαϊδούρια και οι γελείοι ανακάλυψαν 2 ελικόπτερα ΑΠΑΤΣΙ και 2 μαχητικά ότι ήταν ΕΧΘΡΙΚΑ; Και εσύ βγαίνεις και μιλάς για προπαγάνδα; Σε ξένο μνήμα κλαίς ¨φίλε¨ μου. Καιρός είναι να περιοριστούν οι βλακείες, γιατί αν οι έχοντες συμφέροντα εκμεταλλευτούν ή προωθήσουν τέτοιες πρακτικές και μας κάνουν Ιρακ ή Συρία, όλοι μα όλοι, θα είμαστε χαμένοι, ακόμα και το σόϊ μας, τα καλαμπόκια.

      Διαγραφή

(3)