Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Επιτυχίες του Φ.Ο.Αριδαίας στην Άρση Βαρών




 


Το τμήμα άρσης βαρών του Φ.Ο.Α συμμετείχε  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων παίδων-κορασίδων με 5 αθλήτριες και 3 αθλητές στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη,με ανανεωμένο το αθλητικό δυναμικό με νέα παιδιά.
Χρήσιμη και απαραίτητη κρίθηκε η στήριξη της Άννας  Αθανασιάδου πρωταθλήτρια Ελλάδος και με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού.
Συνολικά ο ΦΟΑ κατέκτησε 12 μετάλλια
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

-Στην κατηγορία των 48 κιλών των γυναικών
Η  Δεσποινα Πασσαλίδου κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και 1 κύπελο στις κορασίδες με 31κ στην κίνηση του αρασέ και 45κ στην κίνηση του επολέ-ζετέ, με σύνολο 76 κιλά. Με την ίδια επίδοση κατάφερε να διακριθεί και στις νεάνιδες όπου απέσπασε ακόμα 3 χάλκινα μετάλλια αν και είναι μόλις 14 χρόνων .

-Στην κατηγορία 53 κιλών

Η Ευστρατία Χοροζάνη νέο μέλος του ΦΟΑ και επίσης πολλά υποσχόμενη έθεσε την πρώτη πινελιά της και κατέλαβε την 8η θέση στις νεάνιδες με 28κιλα στην κίνηση του αρασέ και 40κιλα στην κίνηση του επολέ-ζετέ, με σύνολο 68 κιλά.

Κατηγορία των 63ων κιλών.
Ή μικρότερη Μαρία Χαρανίδου αγωνίστηκε και κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια στις κορασίδες με 38 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 45 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ, με 83κιλα στο σύνολο. Η Μαρία επίσης με την επίδοσή της αυτή κατέκτησε την 5η θέση στις νεάνιδες, μία επίδοση ελπιδοφόρα για το μέλλον.
Η Χρυσάνθη Καϊλάρη που έδειξε για άλλη μία φορά την αξία της λίγους μήνες μετά από χειρουργική παρέμβαση , κατάφερε να αποσπάσει 2 χάλκινα και 1 ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 63ων κιλών στις νεάνιδες. Με 46 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 64 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ, με σύνολο 110 κιλά.

-Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δε μπόρεσε να πάρει μέρος η Μαρία  Δεμήσικου για λόγους υγείας αν και είχε προκριθεί στους  στους αγώνες.

Το ανδρικό τμήμα του ΦΟΑ είχε  καλές επιδόσεις.
 Ο  Μιχάλης Καλαμπάκας αγωνίστηκε στην κατηγορία των 77 κιλών στους εφήβους με 95 κιλά στην κίνηση του αρασέ και 122 κιλά στην κίνηση του επολέ-ζετέ, με σύνολο 217 κατακτώντας την 5η θέση.

-Τέλος ο Γιώργος Χοροζάνης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 85 κιλών κατακτώντας την 5η θέση στο αρασέ με 60 κιλά, την 4η θέση στο επολέ-ζετέ με 80 κιλά και την 4η θέση στο σύνολο με 140 κιλά στους παίδες.

-Στο γενικό σύνολο ο ΦΟΑ κατέκτησε την 6η θέση στις κορασίδες και την 4η θέση στις νεάνιδες.

-Στη γενική κατάταξη των συλλόγων ο ΦΟΑ ολοκληρώνει την εμφάνισή του με την κατάκτηση 2 κυπέλλων για τις θέσεις που κατέκτησε με την 4η θέση στις νεάνιδες και την 6 θέση στις κορασίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)