Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Το Αρσένι νίκησε στα πέναλτι5-4 τo Σταυροδρόμι



Το Αρσένι κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον β΄όμιλο της Α΄κατηγορίας και θα παίξει με το Μαυροβούνι για την άνοδο στην Α1 κατηγορία , νικώντας στο ουδέτερο γήπεδο του Μανδάλου  το Σταυροδρόμι στα πέναλτι μετά από ένα επισοδιακό παιχνίδι.

Το Σταυροδρόμι από το 73΄έπαιζε με 10 παίκτες , όταν τραυματίστηκς πολύ σοβαρά ο Γιόφτσης (έσπασε το πόδι του) και είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Στο 90΄αποβλήθηκε ο Παπαναστάσης του Σταυροδρομίου. Η κανονική διάρκεια τελείωσε 0-0./ Οι δύο ομάδες πήγαν στη παράταση . Στο 100΄αποβλήθηκε ο Ο Ιγνατιάδης του Αρσενίου. Λίγο αργότερα το Αρσένι ζήτησε πέναλτι και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για 35΄μέχρι να φτάσει στο γήπεδο αστυνομική δύναμη. Μέχρι το τέλος και της παράτασης δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι , όπου  κέρδισε 5-4  το Αρσένι




Η  διαδικασία των πέναλτι

Χαντούρης  Σταυρ.  1-0
Καραφουλίδης Αρσένι   1-1
Γκιόντσης (Σ)               2-1
Χαραλαμπίδης   (Α)     2-2
Τσιρακίδης  (Σ)       3-2
Ορφανίδης   (Α)       3-3
Σταυρίδης     (Σ)      Δοκάρι
Γάτσος         (Α)     3-4
Μπάρμπας  (Σ)     4-4
Καρυπίδης (Α)      ΆΟΥΤ
Γάτσος (Σ)     απόκρουση
Ε. Καρυπίδης (Α)  4-5







Φίλιππος Σταυροδρομίου (Σεραΐδης): Μπόικος, Γκιόντσης, Παπαναστάσης, Κουκούδας, Τσιρακίδης, Σταυρίδης, Βαρδαρέντζης (46΄ Χαντούρης), Αγγελάκης (72΄ Χατζηβασιλειάδης), Γάτσος, Γιόφτσης, Αντωνιάδης (33΄ Μπάρμπας).

Μ.Α. Αρσενίου (Αλεξανδρίδης): Καρυπίδης Γ., Δημητριάδης (81΄ Τσαούσης), Κατιρτζόγλου, Λάσκα (103΄ Σαρίδης), Γάτσος, Χαραλαμπίδης, Ρέντζια (46΄ Μιχαηλίδης), Καρυπίδης Ε., Καραφουλίδης, Ιγνατιάδης, Ορφανίδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)