Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Με μπλακ χιούμορ απαντά η ΔΕΥΑ Αλμωπίας



ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ 

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΝΕΡΟΥ
ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ.
ΕΜΜΕΣΗ  ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ




ΑΝΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗΣ για την ταλαιπωρία των δημοτών της Αριδαίας από την σημερινή απροειδοποίητη διακοπή νερού, για την οποία δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση , αλλά και τις συχνές διακοπές νερού που παρατηρούνται το τελευταίο καιρό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι θα κόβει το νερό σε οφειλέτες. Στην ανακοίνωση επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που φέρουν την ΔΕΥΑ να βρίσκεται στα όρια της διάλυσης ,  και με υπογραφή του Προέδρου υπάρχει επίσημη παραδοχή ότι η «η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα.»
Να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑ είχε αποφασίσει να στέλνει τις οφειλές προς βεβαίωση στην εφορεία.
Η όλη πολιτική της  δίνει την εντύπωση της αναξιοπιστίας με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην ανταποκρίνεται  στα σπασμωδικά καλέσματα που κάνει κατά καιρούς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στις παροχές που δεν ανταποκρίνονται στις οικονομικές υποχρεώσεις και έχουν οφειλές άνω των 700 ευρώ.
Καλούνται οι καταναλωτές που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, από την Πέμπτη 12/5/2016 να προσέλθουν στα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ώστε να ρυθμίσουν έναντι τις οφειλές του για την αποφυγή της διακοπής υδροδότησης της παροχής.
Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν προσωπικές ειδοποιήσεις, καθώς η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα.
Το νερό είναι υπόθεση όλων μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)