Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Καθαρισμός αυλακιών στην Αλμωπία



 


Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες και με μεγάλη καθυστέρηση ο Δήμος Αλμωπίας ξεκίνησε να καθαρίζει τα αρδευτικά αυλάκια .

Ο Δήμος Αλμωπίας , σύμφωνα με ανακοίνωσή του , επικαλείται οικονομικές δυσκολίες, ενώ δηλώνει σε ετοιμότητα ώστε να διευκολύνει με όσα μέσα διαθέτει τους αγρότες της περιοχής μας. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις τα αυλάκια είχαν                                                                                                     με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία άσχημη εικόνα που δυσκολεύει τους αγρότες. Σε αυτά τα πλαίσια, το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής ενέκρινε την πρόσληψη 73 υδρονομέων.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η νέα αρδευτική περίοδος είναι γεγονός. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο πλευρό όλων των αγροτών και να αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα που θα προκύψει. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, όμως είμαστε εδώ και τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά με σωστό προγραμματισμό και πολλή δουλειά. Γι’ αυτό ζητούμε την κατανόηση των αγροτών μας, τους οποίους θέλουμε δίπλα μας αρωγούς και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας».

1 σχόλιο:

  1. στο μπινος νιουζ ευλογουν τα γενεια τους με χαζα φτιαχτα δηθεν μηνυματα για το ιδιο θεμα .ΕΛΕΟΣ με αυτο το γελειο παιδακι με το παπιγιον .Τους γυρναει μπουμερανγκ δεν το βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)