Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Βράζει ο Εξαπλάτανος και Ανατολική Αλμωπία




Στα όρια τους βρίσκονται στον Εξαπλάτανος. Η πρώην έδρα του τότε Δήμου, υποβαθμίζεται διαρκώς , καθώς τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών ,αλλά και τα έργα στον κάμπο  δυσκολεύουν τους αγρότες .
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του  προέδρου της τοπικής κοινότητας ,Νίκου Χατζηανδρέου και των συμβούλων ,η κατάσταση δείχνει να μην ελέγχεται. Η Δημοτική αρχή πέρα από τις αόριστες υποσχέσεις , δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει ουσιαστικές λύσεις. Το μόνο που προσπαθεί είναι να κερδίσει χρόνο και να επιρρίψει ευθύνες για τις δικές της ολιγωρίες και παραλείψεις στη τοπική κοινότητα. 
Η κατάσταση όμως γενικότερα στην ανατολική Αλμωπία χειροτερεύει καθημερινά. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου , οι κάτοικοι βιώνουν ακριβώς τα αντίθετα  στην καθημερινότητα τους.
Στο μεταξύ ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του Δήμου Αλμωπίας να διαθέσει το 90% σχετικής χρηματοδότησης  για ασφαλτοστρώσεις στο Θεοδωράκι. Τη στιγμή που στα χαρτιά φαίνεται να έχουν δαπανηθεί 150 χιλ. ευρώ χωρίς να πέσει κουκούτσι ασφάλτου. Για το θέμα αυτό  δεν κάνει καμιά κουβέντα. Πρόσωπα που γνωρίζουν καταστάσεις , αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή. Οι δε ασφαλτοστρώσεις  που θα γίνουν δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν σε δικαστικές διώξεις που βρίσκονται προ των πυλών και να εμφανιστούν ότι δήθεν τα έργα ασφαλτόστρωσης είχαν γίνει.
Πηγές προσκείμενες στο πολύ στενό περιβάλλον του Δημάρχου, κάνουν λόγο για αδιέξοδα που δημιουργούνται και ότι ο Δήμαρχος έχει αρχίσει να περιπλέκεται σε ένα περίεργο γαϊτανάκι το οποίο καθημερινά μεγαλώνει  με απρόβλεπτες μελλοντικές διαστάσεις και συνέπειες. Ήδη συνεργάτες έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στοιχεία  για κάθε ενδεχόμενο προκειμένου να αμυνθούν  σε επιχειρούμενες αλλαγές ή αν επιχειρήσει ο Δήμαρχος να τους επιρρίψει ευθύνες. Το κλίμα δεν  είναι και το καλύτερο.Χαρακτηριστικό είναι ότι κορυφαίος Αντιδήμαρχος αποτράπηκε  από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη να υποβάλλει την παραίτησή του.



2 σχόλια:

  1. οποτε βγενεις Σαμανδη με το χουρσογλου για καφε παντα κατηγορεις τον μπινο οτι δεν κανει τιποτα στον Εξαπλατανο.Πες μας τι ειχε κανει ο Χουρσογλου στον Εξαπλατανο οσο ηταν αντιδημαρχος εστω και ενα εργο βρε παιδι μου????????? ΤΙΠΟΤΑ δεν εκανανε και το ξερις καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία λογική. Αφού ο Χούρσογλου δεν έκανε τότε, ο μπινος έχει το δικαίωμα να μην κάνει τιποτα. Η Αλμωπία στο κακό της το χάλι, και η φωτογραφίες κορυφώνονται.. Σε λίγο θα βγει η σελίδα του μπινοςνιους θα μας πει πως έχουν τα πράγματα ακριβώς. Μια παλιά ..
    . λέει ο κόσμος καίγεται και το μου.ι χτενίζεται. Αυτο γίνεται σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)