Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ





ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Παρά την επιπόλαιη αντιμετώπιση του προβλήματος με την ύδρευση της Αριδαίας  από τον Πρόεδρο  της ΔΕΥΑ  ,που έβαλε τον κονδυλοφόρο τον οποίο πληρώνει με χρήματα της επιχείρησης ,να μας μαλώσει δημόσια επειδή αναδείξαμε το πολύ σοβαρό θέμα με το νερό της Αριδαίας για το οποίο διατυπώνουν  πολλά παράπονα οι δημότες, υπάρχουν και οι νηφάλιοι και σοβαροί.
Ο πληρωμένος κονδυλοφόρος με ανόητα  και παιδιάστηκα επιχειρήματα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .Δεν διαψεύδει όμως ότι στην ΔΕΥΑ και το Δημαρχείο όπου κατοικοεδρεύει  ΠΑΡΑΝΟΜΑ , υπάλληλοι της ΔΕΥΑ και του Δήμου ό ίδιος αλλά και ο Δήμαρχος πίνουν μόνο ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ νερό . Για ποιο λόγο αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το γνωρίζουν πολύ καλά. Όπως πολύ καλά επιχειρούν να το σκεπάσουν . Για τις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα . Και μπράβο σε αυτούς που έχουν ακόμα ευαισθησίες και αναλογίζονται τις ευθύνες απέναντι στους συνδημότες τους.
Δυστυχώς για τον πληρωμένο κονδυλοφόρο και τα ανόητα παπαγαλάκια , ‘οσα γράφουμε είναι αλήθεια μέχρι κεραίας . όλοι γνωρίζουν από τι δημιουργείται το πρόβλημα . Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί . Γιατί  λοιπόν τέτοια ανοχή προς τον εργολάβο που κατασκευάζει το έργο αποχέτευσης;
Και τελικά οφείλει κύριε πρόεδρε  της ΔΕΥΑ να απαντά  στα  δημοσιεύματα και  όχι ο κονδυλοφόρος που πληρώνεις με λεφτά της επιχείρησης.
Αν υπάρχει λίγη ευαισθησία  και σεβασμός προς τους πολίτες και προς τον θείο σου Δήμαρχο που σου κάνει όλα τα χατίρια , να υποβάλλεις την παραίτησή σου. Αυτά όμως συμβαίνουν μόνο αλλού.
Εν πάση περιπτώσει, αντί να απειλείτε τον κόσμο με διακοπή νερού, φροντίστε πρώτα να έχουν καλό και υγιεινό νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)