Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ










Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Α.Σ. Έδεσσας  πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή της με την οποία έκλεισε το 5ο έτος λειτουργίας της. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/5 στο ΔΑΚ
Έδεσσας με μεγάλη επιτυχία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 60 αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας, οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα των γονέων τους που βρέθηκαν στην εξέδρα.
Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Έδεσσας κ. Σκαλιδάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και που αρχίζει να παράγει αποτελέσματα, γεγονός που γεμίζει με ικανοποίηση τους ανθρώπους του συλλόγου. Ευχαρίστησε τους αθλητές για την συνέπεια τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν. Επίσης ευχαρίστησε τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Γιάννη Μπιτέρνα, τον Τσολάκη Γιώργο προπονητή του Α΄ Γκρουπ, τον Αργυρό Άκη προπονητή του Β΄ Γκρουπ, τον Γάτσο Γιώργο προπονητή του τμήματος Προμίνι, καθώς και τον κόουτς της ανδρικής ομάδας Γιώργο Σταυρόπουλο, που όποτε χρειάστηκε έδωσε σημαντική βοήθεια στη λειτουργία της Ακαδημίας, όπως επίσης και στον κόουτς Παναγιώτη Βάτση που είναι πάντα δίπλα στην Ακαδημία.
 Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αγώνες μεταξύ των παιδιών της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 πόντων, καθώς και τεχνικές δοκιμασίες ( τρίπλα, πάσα κ.τ.λ.). Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι τελικοί αγώνες του εσωτερικού τουρνουά 3 οn 3. Τέλος έγινε και ο αγώνας μεταξύ των προπονητών και των γονέων, μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωσε έκλεισε με την απονομή σε όλα τα παιδιά αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής, καθώς και άλλων δώρων ( μπάλες, καπέλα, κ.α.) για τους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών. Τις απονομές έκαναν οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.
Μετά το τέλος της γιορτής ακλούθησε «σουβλάκι πάρτι», με τον έφορο του παιδικού τμήματος κ. Μποζίνη να ξεπερνά τον εαυτό του, ψήνοντας 200 σουβλάκια τα οποία προσφέρθηκαν στα παιδιά.

Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου, καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση και οργάνωση ώστε να κάνουμε πράξη το βασικό σύνθημα του συλλόγου μας «ελάτε να παίξουμε ελάτε να ευχαριστηθούμε»    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)