Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ :Παρακαλάνε να τελειώσει η θητεία τους




 ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ παρουσίασε, η υπό διάλυση παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Δήμαρχος αναλώθηκε για μια ακόμα φορά σε εκθέσεις ιδεών ,παρουσιάζοντας  μια εικονική πραγματικότητα και μια ανύπαρκτη  «κοσμογονία» έργων , όπως παρατήρησε και η αντιπολίτευση. Επί της ουσίας δεν δόθηκε καμία πειστική απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν και επιχείρησαν να δικαιολογήσου τα αδικαιολόγητα.
Ιδίως για τις καθημερινές διακοπές νερού στην Αριδαία , την ποιότητα και καταλλήλότητα του νερού, παρουσιάζανε απίθανες δικαιολογίες , αλλά καμία πρόταση , σε αντίθεση με την αντιπολίτευση  Υπεραμύνθηκαν του ελάχιστου αυτονόητου έργου που έχουν υποχρέωση να κάνουν . Γενικά δέ έδωσαν την εντύπωση ότι είναι ανήμποροι να λύσουν έστω και τα μέτρια προβλήματα της περιοχής. Οι περισσότεροι έδιναν την εντύπωση ότι παρακαλάνε να τελειώσει η θητεία τους και να φεύγουν .
Είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά του Δημάρχου, ο οποίος θύμωσε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη,  που σεβόμενος τον ρόλο και τον θεσμό που υπηρετεί , διηύθυνε όπως αρμόζει την συζήτηση . Έφυγε επιδεικτικά από την αίθουσα , χτυπώντας με δύναμη την πόρτα.
Σε άλλο σημείο της συνεδρίασης , ο Δήμαρχος Αλμωπίας εξαπέλυσε ξανά επίθεση κατά του τοπικού Τύπου , που δεν πειθαρχεί στις εντολές του, έδωσε οδηγίες πώς να τον …λιβανίζουν, ενώ κατήγγειλε ότι εκβιάζεται, χωρίς οστεώσω  να κατονομάσει κάποιον ή κάποιους.

Περισσότερα σε προσεχείς αναρτήσεις

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ
    Ε Ρ Τ Ο Γ Α Ν.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ
    ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to mpinos news ειναι σε διακοπες ?
    η μετακομοιμησε στην Εδεσσα ?
    εδω απ οτι φαινεται, γινεται χαμος και αυτος περι της Πεγκυ Ζηνα και περι φωτισμου της Εδεσσας τυρβαζει και οι κολητοι μούγγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και Μπίνος νιους!!!mpinaikaNea είναι το όνομα του σάιτ χοχοχο

      Διαγραφή

(3)