Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Προχωρά στην πρόσληψη γενικού γραμματέα ο Δήμαρχος Αλμωπίας




Επαληθεύονται πλήρως οι πληροφορίες που φέρουν τον Δήμαρχο Αλμωπίας  να προσπαθεί να κλείνει πολιτικές τρύπες και να ετοιμάζει από τώρα τον προεκλογικό μηχανισμό του.
Μετά τις πληροφορίες για τις κινήσεις σοβαρής υποψηφιότητας από τον πολιτικό του χώρο για τις ερχόμενες εκλογές ,επισπεύδει τον διορισμό γενικού  γραμματέα.
Το πρόσωπο ήδη έχει επιλεγεί, πρέπει όμως να τηρηθούν οι τυπικές διαδικασίες.
Η σχετική προκήρυξη :


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας υπόψη τις διατάξεις  των άρθρων 161 και 167  του Ν.3584/2007 [ΦΕΚ  143/τ.Α΄/28-6-2007] για την κάλυψη θέσης γενικού γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με  βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17)

Β) πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

Γ)Να έχουν εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης , να έχουν  ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, καθώς  και οργανωτικές & επικοινωνιακές δεξιότητες. Επίσης  να γνωρίζουν  τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και να έχουν βεβαιωμένη γνώση  πληροφορικής.

Ειδικά για τη θέση του γενικού γραμματέα, αποκλείεται ο διορισμός προσώπου που είναι συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και β' βαθμού προς τον Δήμαρχο  . (παρ 2 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)          



Οι ενδιαφερόμενοι  μέσα σε προθεσμία  τριάντα  [30] ημερών  από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, πρέπει να καταθέσουν  στο Δήμο τα παρακάτω δικαιολογητικά :

Α) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Β) Βιογραφικό σημείωμα

Γ) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Δ) Πτυχίο ξένης γλώσσας

Ε) Αποδεικτικό γνώσης πληροφορικής

Μετά από τριάντα (30) ημέρες από το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης των αιτήσεων,  οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν  στο γραφείο Δημάρχου, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα,  για συνέντευξη ,όπου θα πρέπει να έχουν εικόνα της νομοθεσίας που διέπει τη  λειτουργία των Δήμων (π.χ. Ν. 3463/2006 ΦΕΚ Α΄114, Ν.3584/2007 ΦΕΚ Α΄143 , Ν.3852/2010 ΦΕΚ Α΄ 87, όπως ισχύουν,   τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας  του  Δήμου Αλμωπίας ΦΕΚ Β΄2667/10-12-2015 κ.λπ.) ,   καταθέτοντας υπόμνημα με πρόταση για τη λειτουργία του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αλμωπίας



Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο  γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού    του Δήμου (αρμ. Λαζοπούλου Αρχοντούλα  και Ίσκου Μαρία τηλ. 2384350206 & 2384350282) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

            Σημειωτέον ότι αιτήσεις, χωρίς τα  δικαιολογητικά που αποδεικνύουν  τα τυπικά παραπάνω προσόντα,  δεν θα γίνονται δεκτές.




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





6 σχόλια:

  1. Και το ονοματάκι αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως γουστάρει ο δήμαρχος θά τον λένε. Εχει κανείς πρόβλημα; Δέν ακουσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εισαι βλακας αν πιστευης οτι --οπως γουσταρι ο δημαρχος--.Αυτες οι πρακτικες εφεραν την χωρα σε αυτην την κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΌΤΗΤΑ ::::: ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ :::::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΞΥΝΟΝΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)