Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συννεφιασμένη Πέμπτη...





Νεφώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας και τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα...
εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, αναμένει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:




Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.





Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι και τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πιθανώς έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου...


Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)