Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ανίκανοι και αμετανόητοι




ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Η παράταξη του Δημάρχου  διαβεβαιώνει ότι το νερό της Αριδαίας  είανια άρστο. Οι ίδιοι όμως πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό. Γιατί άραγε;


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ  ΤΑ ΜΜΕ- ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΑΝΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ 



Εξ απαλών ονύχων  και στο ντούκου επιχείρησε να περάσει το τεράστιο θέμα των πολύωρων καθημερινών διακοπών στην Αριδαία η παράταξη του Δημάρχου ο οποίος στην ενημέρωση που έκανε μίλησε επί παντός σημαντικού  ή άσήμαντου, όχι όμως για τις διακοπές νερού.
Μετά τις ερωτήσεις που έθεσαν , οι Δημήτρης Πασόης, Δ. Ασβεστόπουλος , Δ. Καλδερεμτζή και Χ. Χουρσόγλου, αναγκάστηκε στις απαντήσεις να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Αντιλαμβανόμενος την «γκάφα» του να μην κάνει καμιά ενημέρωση ,βρήκε την παιδαριώδη διακαιολογία ότι ήθελε να δει  πρώτα την … θέση της αντιπολίτευσης .
Αποδείχτηκε περίτρανα ότι μέχρι σήμερα θα μπορούσε να είχε μειωθεί στο 90% η ταλαιπωρία. Αναφέρθηκε σε σωρεία προβλημάτων ,τα περισσότερα εφευρέσεις προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητά τους, αλλά και την αδιαλλαξία να μην δέχονται την γνώμη κανενός. Τόσο ο ίδιος όσο και ο «ανεπαρκής» όπως αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων , πρόεδρος της ΔΕΥΑ, επέρριψαν στην Αντιπολίτευση ευθύνες , γιατί σηκώνει ψηλά το θέμα , όπως και μερίδα  του Τύπου. Ακυρώνοντας έτσι στην πράξη την υποκριτική συγνώμη που ζήτησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναφερόμενοι αναγκαστικά στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε με εκπροσώπους της εταιρίας που κατασκευάζει το αποχετευτικό  άκαναν γνωστό ότι αποφασίστηκαν :   


-      Μείωση των συνεργείων που εργάζονται για το έργο και κατ’ επέκταση των ρυθμών υλοποίησης του έργου, ώστε να γίνεται πιο προσεκτική δουλειά.

-      Αύξηση του προσωπικού της αναδόχου εταιρίας και στελέχωση με επιπλέον υδραυλικό.

-      Τοποθέτηση βανών σε κάποια σημεία, ώστε η διακοπή της υδροδότησης να γίνεται ανά περιοχή και όχι σε ολόκληρη την πόλη της Αριδαίας.

Το απλό ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί όλα αυτά δεν έγιναν με την έναρξη του έργου , ώστε να μην βασανίζουν τον κόσμο.
Δεν έλλειψαν όμως και οι απειλές εναντίον όσων έκαναν ερωτήσεις για την ποιότητα του νερού και την δημόσια Υγεία από τις συχνές διακοπές .Με κάθε σπάσιμο του δικτύου μπαίνουν χώματα και άλλα φερτά υλικά.
Ο Αντιδήμαρχος Γ. Τσιμτσιρίδης τους κάλεσε να μην κινδυνολογούν, ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κάλεσε όποιος έχει στοιχεία  περί ακαταλληλότητας του νερού να το καταθέσει στην ΔΕΥΑ .
Με λίγα λόγια η μαυρίλα και η λασπούρα που βλέπουν οι καταναλωτές της Αριδαίας στις βρύσες  είναι της φαντασίας τους και στη φαντασία της Αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ-Εκβιαστών  





1 σχόλιο:

  1. "Εξ απαλών ονύχων" σημαίνει..."απο παλιά"..απο τότε δηλαδή που ήμασταν παιδιά και τα νύχια ήσαν απαλά. Αν και τα δικά σου πάντα σκληρά ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)