Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

«Γαργάρες» Δ. Μπίνου για τους εκβιαστές. Υπάρχουν μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του



Πας μη Μπινικός, βάρβαρος και εκβιαστής



Έπεσαν τελείως οι μάσκες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τη Τετάρτη 31 Αυγούστου. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας όχι μόνο δεν κατονόμασε ποιοι τον εκβιάζουν και τον κυνηγάν  για ίδιον όφελος, αλλά έκανε στροφή 180 μοιρών και μάσησε ως συνήθως τα λόγια του .
Μετά τις επίμονες ερωτήσεις του Δημήτρη Πασόη, του Δημήτρη Ασβεστόπουλου και του Χρήστου Χουρσόγλου , να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν και τον κυνηγάν , απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μεγάλος ψεύτης, συκοφάντης  και λασπολόγος είναι.
Αντί να κατονομάσει ποιος ή ποιοι τον εκβιάζουν , παρουσίασε παλαιότερο δημοσίευμά μας , για την στάση του πρώην  Δημάρχου , ο οποίος επί θητείας του σε κάποια συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής είχε ζητήσει την αποχώρηση εκπροσώπου μας , επειδή θεωρούσε κακόβουλα κάποια δημοσιεύματα.
«Ουδέποτε μίλησα για εκβιασμούς και κυνηγητά , όπως ισχυρίζεται ο σημερινός δήμαρχος. Δεν μου άρεσε η κριτική όπως ασκείτο  και θεωρούσα ότι είναι κακόβουλη. Ως εκεί. Δε είπα ποτέ για εκβιασμούς. Ο Δήμαρχος οφείλει να κατονομάσει όσους τον εκβιάζουν.»

Συνήγορος του Δημάρχου ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης. 

Με την ευκαιρία να ρωτήσουμε και να απαντήσει δημόσια ο κ. Τσιμτσιρίδης
Πόσες φορές τον εκβιάσαμε και του ζητήσαμε χρήματα, τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε  και έχουμε προβάλλει τις δραστηριότητες ή δράσεις των φορέων που υπηρέτησε. Εκτός και αν δικαιολογούσαν ποσά που δήθεν μας δίνανε, κάτι που δεν το πιστεύουμε.
Πόσες φορές τον εκβιάσαμε και του ζητήσαμε χρήματα και πόσα πλήρωσε για την προβολή του.
Θεωρούμε ότι έχει ηθική τουλάχιστον υποχρέωση  απέναντι στους πολίτες να το κάνει. 

Ο ίδιος ο Δήμαρχος, αντιλαμβανόμενος τις ¨γκάφες¨ του και τα ατοπήματά του , δεν έκανε κουβέντα και προσπάθησε να αποφύγει το πικρό ποτήρι που ο ίδιος γέμισε με δηλητηριώδη ψέμματα και συκοφαντίες, απαντώντας στον Χρήστο Χουρσόγλου « Ότι ο ίδιος έχει προσωπικό φωτογράφο , αλλά και ο Χουρσόγλου …προσωπικό δημοσιογράφο και να κλείσει εκεί το θέμα. 

Είναι εύλογο να ξαναρωτήσουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας
Με ποια κριτήρια μοιράζει την διαφήμιση;
Πόσες φορές είπε στους συνεργάτες του ότι δν πρόκειται να μας δώσει καμιά διαφήμιση , όσο του πηγαίνουμε κόντρα;
Ο Δήμος Αλμωπίας  και τα Λουτρά δεν είναι προίκα του , για να μοιράζει τα χρήματα όπως αυτός νομίζει
Εκβιαστής είναι ο ίδιος  και διαπράττει σωρεία ποινικών και θεσμικών παραβάσεων με αυτή του τη συμπεριφορά απέναντι στον Τύπο.
Εκβιαστής είναι ο ίδιος , με την συμπεριφορά του απέναντι σε αυτούς που κάνουν αντικειμενικά την δουλειά τους και δεν θέλουν να γίνουν «γιουσουφάκια» και να προωθούν  την φασιστική του αντίληψη στην πληροφόρηση του κόσμου.
Τι λέει η Δικαιοσύνη για όλα αυτά;
Τι λένε οι προϊστάμενες αρχές;
Συνένοχοι και συνεργοί του είναι και  οι σύμβουλοι της παράταξής του που ανέχονται και καλύπτουν με την ψήφο τους  όλες  αυτές τις παράνομες , παρανοϊκές , εκβιαστικές και ανήθικες συμπεριφορές και πρακτικές

Για μια ακόμα φορά  ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,έδωσε περίτρανα την εντύπωση ότι είναι  ένας θρασύδειλος και τιποτένιος άνθρωπος που δεν τολμά να πει την αλήθεια.
Ένας πρώτος πολίτης που στην ουσία είναι ο τελευταίος
Ένας θρασύδειλος συκοφάντης που δεν έδωσε την παραμικρή απόδειξη ότι τον εκβιάζουν , αλλά τα επινοεί όλα αυτά  , για να καλύψει την γύμνια και ανικανότητά του. 

Με λίγα λόγια  θεωρεί ότι «Πας μη Μπινικός , βάρβαρος και εκβιαστής »

1 σχόλιο:

(3)